Setari Cookie-uri

Shopping de ochelari de soare la o noua adresa: Sole Store

Ray-Ban, adesea inclus in topul celor mai iubite branduri din intreaga lume, are o noua adresa in Bucuresti - Sole Store, bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 24, la cateva minute de Piata Universitatii.

Comunicat de presa

Noul magazin gazduieste peste 200 modele de ochelari de soare Ray-Ban, oferind astfel o bogata varietate pentru toate categoriile de consumatori. Selectia din magazinul Sole reuneste modele din campania Never Hide. Pornind de la principiul Never pretend. Never be afraid. Never give up. Never Hide, campania incurajeaza autenticitatea si sinceritatea in fiecare moment al vietii.

Fondat in 1937 ca urmare a unei provocari lansate de Aviatia Americana, Ray-Ban a devenit rapid unul dintre cele mai cautate branduri din lume.

Incepand cu modelul Aviator, continuand cu Wayfarer, modelul purtat de James Dean in filmul Rebel fara cauza si de Marilyn Monroe, la Balorama, ochelarii politistului Harry Callaham din Magnum Force si pana in prezent, Ray-Ban a fost intotdeauna un brand must-have.

Alaturi de Ray-Ban, in magazinul Sole sunt disponibile si modele de ochelari de soare din colectiile Vogue, Oakley, Emporio Armani, Dolce & Gabbana si Prada.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.