Setari Cookie-uri

(P) Iubirea ca o teapa- o carte speciala pentru momentele de relaxare departe de casa

De ce atat de multe relatii romantice incep cu un foc de artificii si sfarsesc asemenea unui balon de sapun? De ce legaturi care inmoaie inima ajung in cele din urma s-o franga?

Sa fim sinceri: jocul intalnirilor romantice este plin de capcane si campuri minate. Daca nu te pricepi cu adevarat, risti sa fii incoltit, ranit si sa devii extrem de frustrat.

Alan H. Cohen, autorul bestseller-ului „Iubirea ca o teapa”, are „calificarea” de a vorbi despre iadul intalnirilor romantice fiindca a trecut el insusi prin acestea ani multi. Pana cand, pentru a-l cita, flacarile acestui iad „au spulberat iluziile care il tinusera captiv”.

De saptamana aceasta, mai precis vineri, 1 august, acest „mic tratat de reusita in amor” va putea fi gasit la chioscurile de presa in cadrul campaniei care va ofera lecturile acestei veri – Cartea de vacanta, initiata de editura Nemira si ziarul LIbertatea. O serie speciala pentru momentele de relaxare departe de casa, ce va dura pana pe data de 29 august si va va oferi cate un nou titlu in fiecare zi de vineri.

Iar daca problemele in amor se vor rezolva sau nu in urma acestei lecturi, depinde numai de voi; „Iubirea ca o teapa” este un manual de self-help ce acopera frictiunile ce pot aparea in dragoste in mod exhaustiv, de la inocenta si pana la „romantismul in serie”, de la apreciere, pe care Alan H. Cohen o considera „cel mai bun tamaduitor” si pana la autenticitate, care „este pe primul loc”.

Este momentul sa aflam cu totii cand poate fi considerata iubirea „ca o teapa” si cand nu!


Kudika
31 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.