Setari Cookie-uri

Nou de la Cattier Paris!

Gama inovatoare de produse bio pentru ingrijirea tenului mixt spre gras CATTIER. Eficienta clinica dovedita!

Comunicat de presa

1. CURATARE

Lotiune micelara bio reechilibranta Ondee Merveilleuse, formula blanda fara alcool pentru indepartarea machiajului.

Micelele curata si indeparteaza machiajul si impuritatile, inclusiv din zona ochilor si a buzelor. Formula blanda fara alcool nu agreseaza tenul si nu stimuleaz productia de sebum, mentinand echilibrul natural al pielii.

Un complex vegetal de ingrediente active si reechilibrante format din Phycosaccharide (extract din alge brune si de zinc) care diminueaza reactivitatea pielii si Epidermist (un extract activ dintr-un micro-organism marin) indeparteaza excesul de sebum, inchide porii si ii mentine curati.
Extractul de alune de padure, cu proprietati antioxidante, hraneste si hidrateaza epiderma, lasand pielea catifelata.

Lotiunea micelara bio Cattier matifiaza aspectul tenului fara sa usuce pielea, curata si reechilibreaza epiderma fara sa provoace productia suplimentara de sebum. In timp aspectul pielii va deveni neted si catifelat.

Citește și:

Gel bio de curatare Vague de Purete, formula blanda fara alcool si fara sapun.
Indeparteaza machiajul si impuritatile. Formula blanda fara alcool si fara sapun purifica si curata fara sa agreseze tenul.

Complexul vegetal Phycosaccharide (extract din alge brune si zinc) reechilibreaza tenul, indeparteaza excesul de sebum fara sa usuce pielea, inchide porii si ii mentine curati.

Extractul de alune de padure, cu proprietati antioxidante, hraneste si hidrateaza epiderma, lasand pielea catifelata, in timp ce aloe vera are rol regenerant. Enzimele de papaya au rol usor exfoliant, stimuland regenerarea celulara si oxigenrarea pielii.


2. MATIFIERE

Ser matifiant Soie Lactee.

Rezultatele testelor sunt pori micosrati, piele matifiata de-a lungul intregii zile, textura a pielii imbunatatita. Serul regleaza productia de sebum, indeparteaza aspectul lucios neplacut.
Ingredientul activ cu rol de imbunatatire a aspectului epidermei Epidermist (un extract activ dintr-un micro-organism marin) stimuleaza regenerarea celulara, inchide porii si intareste barierea naturala de protectie a pielii. Bioecolia, un activ cu rol de protejarea a sistemului cutanat ajuta in mentinerea echilibrului natural al epidermei.

Citește și:

Un cocktail de ceara vegetala, Hydracire S, asociat cu uleiul de alune de padure cu proprietati antioxidante, protejeaza, catifeleaza si ofera confort pielii.

3. HIDRATARE

Crema bio matifianta de zi Fleur d'Emulsion este o excelenta baza de machiaj, tinand sub control productia de sebum pe parcursul intregii zile.

Crema bio de zi Fleur d'Emulsion cu textura sa usor pudrata este ideala pentru ingrijirea zilnica a tenurilor mixte spre grase, controland luciul neplacut al pielii din zona T si reechilibrand epiderma. Uleiul bio de alune de padure are proprietati antioxidante si este bogat in nutrienti, untul de shea bio, recunoscut pentru proprietatile sale hranitoare si de catifelare, protejeaza si hidrateaza pielea intens.
Datorita asocierii extractului din Peucedanum ostruthium - planta medicinala originara din Alpi - cu proprietati astringente si reparatoare cu Phycosaccharide (extract patentat din alge marine brune si din zinc) cu actiune sebo-regulatoare si purificatoare, aceasta crema bio matifianta regleaza productia de sebum, purifica si calmeaza pielea.

Citește și:

PUNCTELE FORTE ALE GAMEI:

- Eficienta dovedita prin teste
- Fara alcool si fara sapun
- Ingrediente inovatoare: Phycosaccharide (extract patentat din alge marine brune si din zinc); Epidermist (extract activ din mirco-organisme marine), Bioecolia, Hydracire S

REZULTATELE TESTELOR

- micsoreaza porii 85%
- reduce productia de sebum, zona T nu mai luceste 93%
- imediat dupa folosire pielea este matifiata 90%
- pielea ramane matifiata mult timp dupa aplicare 83%
- textura pielii este imbunatatita 85%

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.