Setari Cookie-uri

Ti-ai pregatit corpul pentru vacanta?

A venit vara si un corp ingrijit este must-have-ul sezonului.

Comunicat de presa

Fie ca mergi in vacanta, petreci un weekend la piscina, iesi cu prietenele in oras sau dai o fuga pana la mare, trebuie sa arati impecabil. Iar daca pana acum ti s-a parut ca a arata impecabil inseamna o investitie consistenta, Hello Body iti pune la indemana toate serviciile de care ai nevoie, fara ca tu sa simti ca faci vreun efort.

Salonul, aflat in zona Tineretului, pe bulevardul Sincai, nr. 16, a fost infiintat in 2005 si ofera o gama completa de servicii de intretinere, tratamente corporale si de beauty pentru femeia moderna care isi doreste sa se simta bine in propriul corp. Iar pentru ca timpul a devenit o resursa extrem de pretioasa, la Hello Body beneficiezi de toate serviciile intr-un singur loc.

De la sfaturi utile, cu recomandari pentru o dieta sanatoasa de la medici nutritionisti atestati, pana la proceduri diverse de intretinere corporala si beauty: electrostimulare simpla si cu termosauna, impachetari anticelulitice cu fango, alge marine cu ceai verde, impachetari cu cafea, ciocolata si parafina, masaj anticelulitic, combinat si terapeutic, tratamente pentru ridicarea sanilor sau drenaj limfatic (Pulstar), proceduri de masaj endermologic cu Starvac SP si ultrasunete, cosmetica faciala, epilat cu ceara de unica folosinta, tatuaj, make-up, manichiura-pedichiura sau servicii de coafat.

Citește și:

Specialistii Hello Body au inteles ca frumusetea vine din interior, asadar primul lucru pe care trebuie sa-l faci atunci cand treci pragul salonului este sa ceri consilierea specialistului in nutritie, pentru ca mai apoi sa completezi atentia pe care o acorzi corpului tau cu tratamentele recomandate de specialistii in ingrijire corporala.

Iar pentru ca este sezonul ofertelor, Hello Body iti propune sa profiti de pachetele speciale ale lunii iulie, pentru un rasfat complet.

Hello Body este oaza ta de relaxare si rasfat, de care te poti bucura oricand doresti sa petreci cateva clipe numai pentru tine. Subtiaza-ti silueta, tonifiaza-ti muschii, pielea, reda sanatatea corpului tau prin intermediul procedurilor si tratamentelor corporale, ai grija de parul tau, de unghiile tale si de regimul tau alimentar, cu ajutorul serviciilor diversificate si personalizate oferite de Hello Body!

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.