Setari Cookie-uri

MINERALIUM Dead Sea aduce plaja la picioarele tale

Promotia lunii august de la MINERALIUM Dead Sea

comunicat de presa

MINERALIUM Dead Sea sarbatoreste LUNA PLIMBARILOR PE PLAJA! In luna august, vorbesti si esti BEAUTYish alaturi de MINERALIUM Dead Sea si promotia lunii august: pentru orice comanda efectuata pe site-ul www.mineralium.ro intre 1 August – 15 Septembrie 2014, primesti cadou o crema de picioare intensiv hidratanta.

Adio, picioare uscate si calcaie crapate! Vara este anotimpul in care nu trebuie sa uitam de ingrijirea picioarelor. Si pentru ca august este luna plimbarilor pe plaja, MINERALIUM Dead Sea iti aduce plaja la picioarele tale si te rasfata cu crema de picioare cu minerale de la Marea Moarta. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi produse de pe www.mineralium.ro in perioada 1 August – 15 Septembrie 2014, iar MINERALIUM are grija ca si picioarele tale sa fie complet hidratate, relaxate si protejate de uscaturi si iritatii.
Crema hidratanta pentru picioare cu minerale de la Marea Moarta este potrivita pentru pielea ingrosata si cu crapaturi.

Citește și:

Contine o concentratie mare de vitamine, anti-oxidanti si extract de musetel. Confera pielii un strat protector, restabileste nivelul de hidratare si hraneste pielea asigurand in permanenta un aspect proaspat si sanatos. Nu contine parabeni sau alergeni.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.