Setari Cookie-uri

Nou in Romania! Rochii de inchiriat semnate de cei mai in voga designeri din lume.

DRESSBOX, o noua destinatie pentru femeile pasionate de moda, a lansat recent un serviciu inedit in Romania: inchirierea de rochii de ocazie de la cele mai prestigioase case de moda din lume, la un pret accesibil.

Comunicat de presa

DRESSBOX, o noua destinatie pentru femeile pasionate de moda, a lansat recent un serviciu inedit in Romania: inchirierea de rochii de ocazie de la cele mai prestigioase case de moda din lume, la un pret accesibil. Astfel, acum oricine poate purta la urmatorul eveniment o rochie Gucci, Versace, Prada, Valentino sau Herve Leger.

Cu o colectie de peste 700 de rochii de inchiriat, aduse de la cele mai recente prezentari de moda, DRESSBOX este un vis implinit pentru femeile care isi doresc o tinuta diferita pentru fiecare ocazie speciala, dar fara sa plateasca o mica avere. De la rochii pentru nunta si club, la tinute de gala si cocktail, acestea pot inchiria rochia perfecta cu 90% mai putin fata de pretul din magazine.

"Prin lansarea www.dressbox.ro, oferim in premiera femeilor din Romania un serviciu foarte popular in SUA si in tarile vestice." a declarat managerul DRESSBOX, Daniel Penciuc. "Moda de top devine astfel o experienta accesibila: poti purta la nunta celei mai bune prietene aceeasi rochie pe care o afiseaza vedetele pe covorul rosu."

Citește și:

Conceptul este foarte simplu: clientul comanda online rochia potrivita, o primeste direct acasa, o poarta la eveniment si apoi o returneaza prin curier. Perioada de inchiriere este de 4 zile. Cei care vor sa probeze mai multe rochii de seara inainte de a inchiria, o pot face in showroom-ul recent deschis in Bucuresti, pe Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispozitie un stilist personal, care ii va ajuta sa gaseasca cele mai inspirate tinute.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.