Setari Cookie-uri

Dr. Oetker lanseaza Cuore Pudding, desertul fin si cremos cu o inima de budinca

Dr. Oetker isi extinde segmentul de deserturi speciale prin lansarea Cuore Pudding, desertul fin si cremos care ascunde o inima de budinca.

comunicat de presa

Inimosul desert-crema de la Dr. Oetker da forma sentimentelor tale la momentul potrivit si aduce zambetul pe chipul celor dragi. De aceea, Cuore Pudding este o alegere inspirata atunci cand simti ca e momentul sa ii rasfeti si sa faci ceva special pentru ei.

Cuore Pudding este o budinca aparte, care dezvaluie in interiorul invelisului fin, un miez delicios si cremos. Pentru Cuore Pudding, specialistii in deserturi de la Dr. Oetker au creat trei arome speciale, menite sa satisfaca cele mai pretentioase preferinte: vanilie cu miez de ciocolata, ciocolata cu miez de vanilie si cafea cu miez de ciocolata.

Cuore Pudding este un produs usor de preparat care imbina bucuria desertului facut in casa cu placerea de a experimenta in bucatarie si de a le oferi celor dragi un moment placut, prin intermediul unui dulce inimos, preparat cu iubire.

Citește și:

Lansarea ”Cuore Pudding” este sustinuta de o campanie de comunicare derulata sub sloganul ”Raspunde micilor provocari cu un dulce inimos”, pozitionand Cuore Pudding drept desertul inimos care transforma micile provocari in momente de bucurie.

Aceasta consta in promotii nationale in magazine, cu premii garantate, spot radio si TV, concursuri radio si online, machete de presa, materiale de comunicare la raft.

Cuore Pudding, in toate cele trei variante - vanilie cu miez de ciocolata, ciocolata cu miez de vanilie si cafea cu miez de ciocolata, este disponibil incepand cu luna august in hypermarketurile, supermarketurile, magazinele cash & carry si discount din intreaga tara.

Compania germana Dr. Oetker are o traditie de peste 120 de ani pe plan international, iar in Romania activeaza inca din anul 1998. Astazi, Dr. Oetker Romania ocupa, cu cele peste 230 produse, pozitia de lider de piata pe categoriile sale: ingrediente pentru prajituri, deserturi pudra, conservanti pentru legume si fructe, pizza & snack-uri congelate.

Citește și:

Dr. Oetker vine in sprijinul consumatorilor, oferindu-le solutii la indemana pentru cele mai delicioase si rapide deserturi de casa precum si produse gata preparate ce aduc deliciul oricarui moment.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.