Setari Cookie-uri

Zodiac Cafe prezinta AstroECHINOX Avanpremiere

Zodiac Cafe ti-a pregatit o noua editie a primului targ de astrologie, frumusete si dezvoltare personala!

Comunicat de presa

O editie speciala care va oferi o experienta unica, o intalnire deschisa cu cei mai buni specialisti in domeniu.

De aceasta data, vom vorbi despre consecintele echinoctiului de toamna asupra fiecarui semn zodiacal, vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie si vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate pe loc de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Alexandru Nicolici, Adina Binder sau Rodica Purniche.

In cadrul workshopurilor care se vor desfasura sambata si duminica intre orele 14:00-16:00, se va discuta despre frumusete, feminitate, despre Yin & Yang si felul in care se reflecta aceste concepte in societatea actuala, despre reiki, cristaloterapie, numerologie, precum si despre alte teme propuse de voi.

Va fi un eveniment unic, cu un parfum de poveste, ce se va desfasura intr-o locatie clasica, cu mult bun gust si rafinament: Inspayer Bistro, fostul Palat Spayer, locul unde elementele clasice se imbina, intr-un mod elegant, cu elemente noi, contemporane.

Citește și:

Va asteptam intr-o atmosfera guvernata de astre, la o noua editie a targului de astrologie si frumusete - AstroECHINOX Avanpremiere

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.