Setari Cookie-uri

Samsung Food Showcase recomanda: ce produse cosmetice si vestimentare este bine sa pastram la frigider

Aproximativ 22 de milioane de femei din toata Europa isi folosesc frigiderul pentru pastrarea obiectelor vestimentare si a produselor cosmetice, potrivit unui studiu* realizat de echipa care a creat frigiderul Samsung Food Showcase. Pastrate la rece, obiectele vestimentare sau produsele cosmetice isi pastreaza aspectul placut si prospetimea pentru mai mult timp. Aceasta tendinta este in crestere si arata aparitia unei noi dive, in toata Europa: Kitchenista.

Comunicat de presa

Atunci cand vine vorba de pastarea la rece, nu toate frigiderele sunt create la fel, Samsung Food Showcase fiind dezvoltat dupa un concept nou, luandu-se in calcul de dorintele oamenilor si nevoile acestora, asa cum au fost ele reflectate de studiul* realizat in Europa.

Astfel, pentru a nu exista fluctuatii, temperatura interioara este la fel atat in partea de sus cat si in cea de jos, aerul rece intrand in interiorul frigiderul prin mai multe orificii. De asemenea, exista zone speciale pentru diferite produse si alimente, fapt ce ajuta la organizarea eficienta a bucatariei. In plus, partea din fata a frigiderului, numita Showcase, este structurata astfel incat pot fi folosite pentru depozitare chiar si partile cele mai inalte si cele mai joase, acestea fiind de obicei ignorate dn cauza spatiului redus pe care il au.

Citește și:

Ce produse cosmetice este recomandat sa pastrezi in frigider
Samsung a incheiat un parteneriat cu Emma Hill, expert in frumusete ce a colaborat de-a lungul carierei cu reviste si oameni din industria modei precum Anna Wintour, Isabella Blow sau Marc Jacobs. Rezultatul colaborarii ei cu Samsung este o serie de recomandari pentru produsele cosmetice care se pastreaza cel mai bine la temperaturi reci.

Produsele organice de ingrijire a pielii si cele cu vitamina C. Datorita continutului redus de conservanti, acestea se mentin proaspete si eficiente pentru mai putin timp. Vitamina C este o substanta destul de instabila, asadar pastrarea la rece este benefica pentru astfel de produse.

Creioanele de lunga durata pentru conturul ochilor. In general, produsele de machiaj create pentru a rezista foarte mult contin ingrediente volatile care pot fi afectate foarte usor de caldura. Pastrarea lor la frigider le asigura o durata de viata mai lunga.

Citește și:

Uleiuri pentru ten. Aceste produse cosmetice contin diferite uleiuri esentiale precum cele de musetel, lavanda sau tamaie. In timp, aceste uleiuri pretioase isi pierd proprietatile si pot rancezi, precum uleiul de masline. Mentinerea in locuri reci le ajuta sa ramane proaspete pentru mai mult timp.

Lacul de unghii. Lacurile de unghii isi pierd textura daca sunt tinute in locuri calde, se intaresc si astfel devin foarte greu de aplicat. Pentru a le mentine mereu fluide, le poti pastra in frigider atunci cand e foarte cald afara.

Spray-uri pentru picioare. Spray-urile mentolate devin si mai eficiente atunci cand sunt aplicate reci, direct din frigider.

Creme si masti pentru conturul ochilor. Cremele de ochi sunt si mai eficiente dimineata daca sunt aplicate la o temperatura scazuta. Ajuta la reducerea pungilor de sub ochi si ofera un efect de luminozitate intregului chip.

Citește și:

Branturile pentru pantofi. Atunci cand sunt tinute in frigider, branturile pentru pantofi sunt extrem de benefice.

Pulovere de casmir si angora. Pastarea puloverelor la frigider le protejeaza de actiunea moliilor. In plus, aceasta metoda mentine forma hainelor, le pastreaza textura si previne destramarea si scamosarea lor.

Exista insa si anumite produse cosmetice sau obiecte care nu trebuie depozitate la rece, ci la temperatura camerei. Dintre acestea, Emma Hill recomanda pastarea produselor de machiaj cu textura pudrata, a mascarei pentru gene si a gloss-urilor pentru buze in conditii uscate si temperaturi medii, altfel riscul ca acestea sa nu isi revina la textura initiala este foarte mare. In plus, palariile de paie si materiale precum catifeaua sunt mai delicate si au nevoie de ingrijire speciala pentru a nu-si pierde forma si textura.

Citește și:

Frigiderul Samsung Food Showcase a fost creat pentru a le oferi utlizatorilor o solutie eficienta la problemele de organizare din bucatarie. Partea superioara este ideala pentru pastarea alimentelor si ingredientelor cumparate pentru consum imediat sau gatit. Spatiul din mijloc este destinat intregii familii, aici pot fi pastrate bauturi sau fructe, astfel membrii familiei nu vor mai scotoci intreg frigiderul, ci vor gasi rapid ceea ce isi doresc. Copiii au si ei un spatiu dedicat lor, partea de jos a fost creata tinand cont de inaltimea celor mici si de dorintele acestora de a gasi cat mai repede gustarile dintre mese, fara a deranja alte lucruri din interior. In plus, Showcase este solutia ideala pentru femeile care doresc sa-si pastreze produsele cosmetice la rece, fara a-i deranja pe ceilalti membrii ai familiei.

TOP 5 PRODUSE
A se pastra la rece Nu se recomanda pastrarea la rece
MASTI PENTRU OCHI - le imbunatateste efectul de reducere a pungilor LIP GLOSS - nu este nicio garantie ca va reveni la consistenta initiala atunci cind revine la temperature camerei
LAC DE UNGHII - se mentin fluide, usor de aplicat PALARII DE PAIE - un mediu uscat ajuta a mentinerea formei si structurii palariei
CREME CU VITAMINA C - le mentine stabile, fiind eficace un timp mai indelungat CATIFEA - necesita ingrijire special, exista riscul unor deformari permanente.
SPRAY-URI TONIFIANTE - ajuta la micsorarea porilor MASCARA - temperatura camerei este cea mai buna pentru a opri intarirea prodsului
BRANTURILE PENTRU PANTOFI - eficienta mult imbunatatita PUDRE PENTRU MACHIAJ - temperaturile extreme sau umiditatea in exces poate cauza deteriorarea pudrelor

Citește și:

    *Studiu independent realizat de Kantar Media - studiu online reprezentativ la nivel national in cinci tari europene, realizat in randul adultilor cu varsta peste 16 ani, aprox. 1.000 de interviuri pe tara. Tari incluse: Italia, Marea Britanie, Germania, Franta si Polonia.

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Septembrie 2014
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.