Setari Cookie-uri

Dreams in colors

Noua colectie de toamna-iarna 2014-2015 lansata de brandul ETIC este deja in magazine si se numeste „Dreams in colors”.

Comunicat de presa

Noua colectie de toamna-iarna 2014-2015 lansata de brandul ETIC este deja in magazine si se numeste "Dreams in colors".

"Cand m-am gandit la colectia pentru acest sezon, am avut in minte o atmosfera de basm, o lume plina de povesti si de vise frumoase", spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC. "Am vrut ca aceasta colectie sa fie un motiv de bucurie, in ciuda faptului ca se apropie sezonul rece, cu zile mohorate. De aceea am ales materiale placute la atingere, pe care abia astepti sa le porti. Si am adaugat piese pline de culoare, care sa inveseleasca orice zi mohorata."

"Dreams in colors" cuprinde sute de piese, insa in colectie se regasesc doua linii principale: una business si una fashion. Din prima fac parte optiunile pentru birou - costume cu fusta sau pantaloni, camasi clasice, cardigane, rochii office. Insa oricare dintre aceste piese poate fi combinata cu cele din linia fashion - propuneri mai putin clasice, care urmeaza tendintele sezonului.

Citește și:

Este vorba de rochii din tartan, paltoane colorate, tricotaje si jachete oversized, jeansi rupti, topuri si camasi cu capse sau pietre, bluze cu diverse imprimeuri sau piese retro, ce amintesc de anii '60. Materialele folosite sunt bumbac, jacard, viscoza, stofa din lana. Din gama de culori aleasa se evidentiaza rozul puternic, rosul si verdele.

Noua colectie aduce si o gama larga de accesorii de la esarfe, la curele, genti sau coliere.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.