Setari Cookie-uri

David Oakes, din serialul Familia Borgia, joaca alaturi de Giulia Nahmany in filmul Love by Design

Filmul este regizat de Michael Damian, iar distributia ii cuprinde, printre altii, pe Jane Seymour, David Lipper, Olivia Hallinan, Ela Prodan si Manuela Ciucur.

comunicat de presa:

In comedia romantica „Love by Design”, David Oakes este Adrian Edwards, britanicul fermecator de care se indragosteste Danielle Luca, personajul jucat de Giulia Nahmany. Adrian este cel care o ajuta pe Danielle sa-si redescopere pasiunea pentru design, dupa ce aceasta este concediata din postul de Fashion Editor al revistei „Beguile” din New York, fiind nevoita sa revina acasa, in Romania.

David Oakes este bine-cunoscut pentru rolul lui Juan Borgia, din serialul TV „Familia Borgia / The Borgias”, scris si regizat de Neil Jordan, castigator al unui premiu Oscar. Insa actorul a jucat si in mini-seria „Stalpii pamantului / The Pillars of the Earth” (rolul lui William Hamleigh) si in serialul produs de BBC „Regina alba / The White Queen” (rolul lui George Plantagenet, primul Duce de Clarence) – ambele nominalizate la Premiile Emmy si Globurile de Aur.

Citește și:

David si-a inceput cariera la Shakespeare’s Globe in Londra, dupa ce a urmat cursuri la Bristol Old Vic Theatre School, precum si la Universitatea din Manchester, unde a studiat literatura engleza.

In momentul de fata, el joaca la Londra, in West End, in rolul lui Christopher „Kit” Marlowe din piesa „Shakespeare in Love”, pentru care este nominalizat acum la Broadway World Awards 2014.

Filmul este regizat de Michael Damian, iar distributia ii cuprinde, printre altii, pe Jane Seymour, David Lipper, Olivia Hallinan, Ela Prodan si Manuela Ciucur.

Filmul „Love by Design / Dragoste & Design” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.