Setari Cookie-uri

Descopera produsele Frische, noua brutarie si patiserie premium online

Frische este noua brutarie si patiserie premium online, ce ofera produse unice, realizate dupa retete traditionale de origine germana.

comunicat de presa:

Sunt zile in care facem cat altii intr-o saptamana. De aceea, pentru oamenii care fac lucrurile sa se intample in fiecare zi, pentru caracterele puternice, pentru cei care isi construiesc succesul prin forte proprii si pentru aceia care au grija de sanatatea intregii familii, e nevoie de o alimentatie diferita. Frische este noua brutarie si patiserie premium online, ce ofera produse unice, realizate dupa retete traditionale de origine germana.

Printre produsele create special de Frische, se numara painea Feminis. Bogata in calciu, magneziu, fier, acid folic si vitamina D, Feminis contribuie la mentinerea unei diete echilibrate pentru femei si mame. Painea sustine o evolutie sanatoasa a sarcinii si reduce oboseala, intarind sistemul osos si muscular.

,,Exista un mit foarte puternic care s-a format in jurul produselor de panificatie – daca ne dorim o dieta sanatoasa, primul lucru pe care il eliminam din alimentatia noastra este painea. Cred ca acest obicei nu este solutia potrivita. Alegerea unor produse de calitate, pregatite cu ingrediente proaspete, benefice pentru organismul nostru, consumate in doze si in momente potrivite si adaptate stilului de viata al fiecaruia – da. Am regasit in magazinul online Frische atat produse special create pentru femei si mame – cum ar fi painea Feminis –, cat si produse care contin aportul de nutrienti de care avem cu totii nevoie si care au un gust excelent”, a declarat Carmen Bruma, ambasador Feminis – Frische.

Citește și:

Un alt produs unic realizat de Frische este painea 24 Brot. Un produs 2 in 1, painea este formata din doua jumatati – una destinata consumului pe timp de zi, cealalta conceputa pentru masa de seara. 24 Brot asigura, pe de o parte, necesarul de carbohidrati si fibre pentru energie in timpul zilei si, pe de alta parte, ofera aportul de proteine pentru seara. Ajusteaza metabolismul si este potrivita si pentru vegetarieni sau sportivi.

Produsele Frische sunt de asemenea potrivite consumului zilnic pentru intreaga familie. Ingredientele din care sunt realizate acestea contin necesarul de nutrienti, minerale si vitamine care sustin un stil de viata sanatos si activ. Cerealele integrale, taratele de grau, semintele de in, susan, floarea soarelui sau amaranth-ul sunt imbinate cu grija pentru a prepara in laboratorul Frische produse savuroase si hranitoare.

Citește și:

Produsele Frische sunt disponibile pentru comanda pe www.frische.ro. Utilizatorii pot opta si pentru realizarea unui abonament la produsele de panificatie dorite.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.