Setari Cookie-uri

Cristina Herea s-a alaturat actiunii de CSR demarata de Sun Plaza Shopping Center

Universul Barbie se muta la Asociatia "Ana si copiii"

comunicat de presa

Cristina Herea, frumoasa vedeta de televiziune, s-a alaturat actiunii de responsabilitate sociala initiata de Sun Plaza Shopping Center. Actiunea presupune donarea catre Asociatia “Ana si copiii” a recuzitei evenimentului mult iubit de catre cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!” desfasurat in luna septembrie in cadrul centrului comercial.

Cristina Herea s-a implicat, de-a lungul timpului, in multe campanii umanitare si de responsabilitate sociala: “Am fost onorata sa ma alatur actiunii de CSR demarata de Sun Plaza pentru a fi alaturi de copiii cu situatii sociale dificile. Vom incerca sa cream o lume de poveste in care papusa Barbie sa le demonstreze ca performanta si succesul nu au nicio legatura cu un confort material.

cristina herea

Am vazut copii olimplici care studiau dupa manualele colegilor; elevi sclipitori care invatau in biblioteca, nu pe Google si prichindei care descopereau tainele cititului la lumina lumanarii. Si totusi, aceste lucruri nu i-au descurajat. Din contra, i-au determinat sa isi depaseasca conditia. Ei sunt erorii mei, nu din povesti, ci din realitatea anului 2014. Cred cu tarie ca elitele de astazi sunt liderii de maine”, spune Cristina Herea.

Citește și:

Activitatea de CSR se va desfasura miercuri, 22 octombrie 2014, incepand cu ora 11:00 la sediul Asociatiei “Ana si copiii”, Strada Stoica Ludescu nr. 14, sector 1 si are drept scop sprijinirea activitatilor desfasurate de copiii defavorizati din cadrul acestei asociatii.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.