Setari Cookie-uri

Actritele din showbiz au ales Miss Grey

Haine pline de feminitate produse cu mandrie in Romania

comunicat de presa

MissGrey inseamna armonie, calitate si eleganta. Este definitia femeii puternice care nu isi uita insa feminitatea. Produsele sunt create cu pasiune in atelierul propriu, materiale de calitate sunt atent alese din cele mai importante magazine din orasele modei, iar croiala este menita sa flateze orice tip de silueta.

“Povestea Miss Grey a inceput in anul 2012, atunci cand am creat acest brand 100% romanesc, din dorinta de a sustine design-ul si productia autohtona. Ne mandrim cu produse create cu pasiune in atelierul propriu, materiale de calitate atent alese, care sa flateze orice tip de silueta, design-uri originale si grija fata de nevoile clientelor.

Miss Grey este definitia femeii puternice si active, care nu uita niciodata sa fie feminina si plina de stil. Deoarece clientele noastre comunica prin outfit-urile alese, cream saptamanal colectii noi, adaptate la trendurile momentului in materie de culori, texturi si modele”, a declarat fondatoarea brandului MissGrey.ro, Cristina Oprea.

Citește și:

La evenimentul de lansare a colectiei de iarna au luat parte si cateva vedete, indragostite de creatiile realizate in atelierul MissGrey. Eniko Georgescu, Irina Mohora, Doinita Oancea si Diana Matei au probat cardiganele cu aplicatii de dantela, salopetele cu broderii si deux-piece-urile din catifea.

Vezi intreaga colectie pe MissGrey.ro si pe pagina oficiala de Facebook Miss Grey.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.