Setari Cookie-uri

Your Personal Best - primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare

Vrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sala? Esti invitata noastra la LadyFIT. Acum poti opta pentru Your Personal Best - primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare. Alege sa te antrenezi asa cum ai nevoie!

Comunicat de presa

Cori Gramescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness si nutritionist, a conceput in premiera pentru piata de sport din Romania, Your Personal Best - primul program de sport dedicat femeilor incepatoare.

Programul este special conceput pentru doamnele incepatoare care, din motive de timp si program incarcat la birou sau acasa, nu pot respecta programul strict al unei sali. Astfel programul Your Personal Best a fost gandit si conceput pentru femeia activa si va fi personalizat in functie de obiectivele, preferintele, nevoile si programul acesteia.

Programul Your Personal Best include: abonament la sala ( cu acces nelimitat); o sedinta de consiliere cu Cori Gramescu; un seminar /luna cu retete de gatit plus idei de mese in oras; program personalizat de antrenament progresiv si monitorizare zilnica a dietei.

Citește și:

Inscrierile se fac la LadyFIT Gym pana pe data de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preturile incep de la: 500 lei pentru o luna de zile; 950 lei pentru doua luni; 1200 lei pentru trei luni si 2100 lei pentru sase luni.

"In cei noua ani in care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am inteles cateva lucruri esentiale pentru succesul unui program de transformare corporala: programul trebuie sa fie realist si eficient, adaptabil si accesibil si sa ofere atat un cadru pentru schimbare cat si o progresie motivanta in timp. Dupa mii de cliente pe care le-am antrenat si consiliat am creat Your Personal Best, un program conceput pentru femeia activa si ocupata, femeia care jongleaza eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori si care simte acut nevoia de a incepe sa faca miscare si de a-si imbunatati alimentatia, dar nu a gasit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient si realist, sustenabil in timp, eficient din punctul de vedere al costurilor si cu rezultate excelente, care se mentin in timp", declara Cori Gramescu - owner LadyFIT Gym.

Citește și:

Ce inseamna o luna Your Personal Best?

Personal Improvement - seminar de grup pentru o eficienta personala. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar "Personal Improvement" in care vei invata retete sanatoase, solutii eficiente pentru zilele in care nu reusesti sa te organizezi cu mancarea, inveti despre cum sa iti setezi obiectivele si mai ales sa le atingi, cum sa iti organizezi atat activitatea sportiva cat si activitatea la birou si programul casnic in mod eficient si fara prea mare bataie de cap, in asa fel incat la sfarsitul fiecarei luni sa simti ca ai facut ceva cu adevarat pozitiv pentru tine si ca ti-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet - o sedinta de analiza a stilului de viata, a preferintelor si abilitatilor alimentare, in urma careia vei primi o dieta cu adevarat personalizata in functie de obiectivele, preferintele si resursele tale in alimentatie. Personal Diet inseamna monitorizare zilnica a dietei tale si posibilitatea de a primi sfaturi in timp real cu privire la alimentatia ta, la telefon. In afara programului Your Personal Best, acest serviciu este oferit de Cori si ar costa doar el, 400 de lei pe luna.

Citește și:

Personal Training System inseamna conceperea unui program de antrenament pornind de la abilitatile individuale si timpul disponibil, antrenament care sa iti permita accesul la programe de exercitii in functie de programul tau de lucru si ritmul propriu, in asa fel incat sa fie complet personalizat si adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie sa faca efort sa ajunga la o anumita ora la sala, ci vei gasi la sala oricand vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System inseamna antrenamente variate, eficiente, supravegheate de catre un profesionist si mai ales adaptate programului TAU de lucru. In afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Pe data de 3 noiembrie, in cadrul salii LadyFIT- first gym for delicate women, incepand cu ora 20:00, Cori Gramescu te invita la prima intalnire dedicata programului Your Personal Best. In cadrul acestei intalniri, Cori va oferi informatii despre program, doamnelor si domnisoarelor care si-au achizitionat abonamente. Atentie, locurile sunt limitate!

Citește și:

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

Pe langa sfaturile pretioase de nutritie, Cori Gramescu te asteapta la unele dintre cele mai diverse si solicitante tipuri de antrenamente: Special Pilates, Transformer, Piloxing, Burn&Firm Pilates, STAR Training, ABS Express.

Tot in cadrul LadyFIT, poti opta si pentru masaj corporal, sedinte de criolipoliza, radiofrecventa multipolara, masaj fitness, impachetari corporale, peeling. In combinatie cu o dieta adecvata si sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos.

Citește și:

Pentru inscrieri la programul Personal Best, va rugam sa sunati la receptia salii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau sa accesati site-ul www.ladyfit.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.