Setari Cookie-uri

Tamaris este sponsor oficial si partener pe zona de incaltaminte al Saptamanei Modei de la Berlin

Tamaris este brandul numarul unu de pantofi din Germania.

comunicat de presa:

Tamaris, brandul numarul unu de pantofi din Germania, va fi timp de patru sezoane sponsor oficial si partener pe zona de incaltaminte al evenimentului Mercedes-Benz Saptamana Modei de la Berlin. Prin acest parteneriat, Tamaris isi atesta inca o data expertiza pe zona de fashion si se pozitioneaza drept un brand modern de lifestyle, care ofera un raport atractiv calitate-pret si impune, totodata, standarde inalte de stil.

In calitate de sponsor oficial, Tamaris va fi prezent pe toate materialele de promovare amplasate langa Poarta Brandenburg si va oferi gazdelor si animatoarelor evenimentului produse din noua colectie. In plus, Tamaris va dispune de un corner dedicat, unde vizitatorii vor putea admira modelele din noile colectii.

Decizia de a sponsoriza evenimentul Mercedes-Benz Saptamana Modei de la Berlin a venit din dorinta de a consolida brandul, dar si imaginea Tamaris pe zona de lifestyle. Prin prezenta la unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei de moda din acest an, Tamaris demonstreaza, inca o data, expertiza pe zona de fashion, dar si pozitia de top pe piata germana a brandurilor de fashion.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.