Setari Cookie-uri

Afla ce au in comun Cristina Herea si Giani Kirita

Prezentatoarea de televiziune Cristina Herea si fotbalistul Giani Kirita au doua lucruri in comun: atasamentul fata de copii si dorinta de a-i ajuta.

comunicat de presa

Pe 22 octombrie, Cristina Herea si Giani Kirita impreuna cu Sun Plaza Shopping Center au facut o bucurie micutilor de la Asociatia “Ana si copiii” si s-au alaturat pentru un scop umanitar. Cristina a imbracat rochia Printesei Barbie, a prezentat stiri despre Barbie alaturi de reporterii speciali de la Asociatia “Ana si copiii” si a petrecut cateva ore alaturi de prichindeii care s-au atasat foarte repede de ea.

Giani Kirita a stat alaturi de copii, a vorbit si a jucat fotbal cu ei, le-a povestit despre Printesa Barbie si au facut mici scenete. Copiii au fost foarte incantati de cele doua vedete si le-au facut un tur al asociatiei.

Cristina si Giani au ramas placut impresionati de picturile facute de copii si cu greu s-au abtinut din a cumpara ceva (se faceau pregatiri pentru a participa la targuri de Craciun). Cu siguranta cei doi vor avea cel putin o pictura de-a copiilor in casele lor.

Citește și:

Inainte de a veni copiii, Giani si Cristina au facut cateva fotografii pe care le-au postat imediat pe paginile lor de Facebook.

Acest eveniment face parte din activitatea de CSR demarata de Sun Plaza Shopping Center ce a constat in donarea catre Asociatia “Ana si copiii” a recuzitei evenimentului mult iubit de cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, desfasurat in luna septembrie in cadrul centrului comercial.

Donatia a avut drept scop sprijinirea activitatilor desfasurate de copiii defavorizati din cadrul Asociatiei “Ana si copiii”. La evenimentul dedicat donatiei au fost prezente si alte vedete din showbiz-ul romanesc: Eniko Georgescu, Irina Maria Mohora, Sebastian Bodu.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.