Setari Cookie-uri

Poarta amintirile in suflet, nu pe ten!

Cu Eucerin EVEN BRIGHTER obtii rezultate vizibile dupa numai 4 saptamani de utilizare

Comunicat de presa

Vacanta in care ai ales sa stai la soare de dimineata pana seara, poate chiar putin prea mult, schimbarea resimtita de corpul tau in timpul sarcinii, trecerea anilor, viata este un lung sir de povesti si amintiri. Insa pe langa amintiri, uneori au ramas si semnele. Chipul tau le cunoaste, caci acestea au devenit usor, usor pete pigmentare.

Acestea isi fac aparitia din cauza unei varietati de factori, insa cei mai importanti sunt legati de expunerea neprotejata la soare, sarcina, factorii genetici, varsta sau hormoni, care determina supraproductia de melanina (pigmentul ce da pielii noastre, parului si ochilor culoarea naturala).

Pentru ca petele pigmentare nu trebuie lasate sa-ti spuna povestea, Eucerin iti propune o solutie eficienta, cu rezultate vizibile dupa doar 4 saptamani: gama Even Brighter. Astfel, vei putea sa porti amintirile in suflet, nu pe ten!

Citește și:

Alege produsele potrivite si incepe chiar de astazi tratamentul anti pigmentare cu Eucerin EVEN BRIGHTER:

• Crema de zi Eucerin EVEN BRIGHTER cu factor de protectie 30. Crema de zi cu efect de hidratare in profunzime, reduce eficient petele, netezeste pielea si reda tenului aspectul uniform. Dupa 4 saptamani de utilizare regulata, se pot vedea primele rezultate vizibile: pielea devine mai luminoasa si uniforma. Excelenta baza de machiaj.
Pret in farmacie: 98 RON (50 ml).


• Crema de noapte Eucerin EVEN BRIGHTER.
Actioneaza eficient pe timpul noptii, iar Dexpanthenolul din formula sa regenereaza celulele pielii si ii reda astfel stralucirea. Pret in farmacie: 103 RON (50 ml)

• Serum concentrat Eucerin EVEN BRIGHTER. Datorita formulei sale lejere, se recomanda aplicarea pe arii largi de pigmentare, inainte de folosirea cremei de zi si a cremei de noapte, pentru obtinerea unor rezultate vizibile. Concentratia mare de ingrediente active (B-Resorcinol si acid gliceritinic) potenteaza efectul anti pigment al gamei. Non-comedogenic. 1 fiola reprezinta tramentul necesar pentru 1 saptamana.
Pret in farmacie: 118 RON (5 ml X 6 fiole)

Citește și:

Vizioneaza povestea petelor pigmentare din noua campanie Eucerin si poarta amintirile in suflet, nu pe ten!

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.