Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de Sfintii Mihail si Gavril de la Mineralium Dead Sea

Mineralium Dead Sea iti ofera 20% reducere pentru cadouri

comunicat de presa

Produsele Mineralium contin toate mineralele si compusii gasiti in Marea Moarta. In plus aceste produse sunt imbogatite cu extracte de plante care contin substante nutritive esentiale, precum si vitamine si uleiuri cu calitati antioxidante importante.

Produsele cosmetice Mineralium sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul cu problem si nu contin parabeni sau alergeni.

Mineralium Dead Sea iti ofera o reducere de 20% la orice produse comandate pe site-ul mineralium.ro in perioada 6-9 noiembrie 2014 daca introduci codul MIH20.

reduceri mineralium dead sea

Gama HydraSource

Ser cu vitamina C pentru toate tipurile de piele

Produs pe baza celui mai pur derivat din vitamina C – MAP, Serul cu vitamina C este potrivit pentru persoanele cu pielea sensibila. Incurajeaza producerea de colagen, prevenind astfel aparitia ridurilor. Confera pielii fermitate si elasticitate. Pielea devine plina de vitalitate, luminoasa, catifelata si hidratata in profunzime. Utilizare zilnica. Nu contine parabeni sau alergeni.
30 ml
Pret: 119 RON

Citește și:

mineralium dead sea

Gama YouthSource

Ser anti-rid pentru ochi pentru toate tipurile de piele

Serul antirid pentru ochi actioneaza in doua directii – reconstruieste in profunzime pielea din jurul ochilor reactivand activitatea celulara si inlatura semnele de oboseala si imbatranire de la suprafata, aspectul de cearcane fiind in timp diminuat. Serul combina minerale si doua ingrediente active: Haloxyl si Eyeliss. Utilizare zilnica. Nu contine parabeni sau alergeni.
30 ml
Pret: 115 RON

mineralium dead sea

Gama Matte&Clear

Masca purificatoare cu namol pentru ten gras

Absoarbe excesul de ulei si sebum din piele si indeparteaza eficient punctele negre. Namolul continut este bogat in minerale ce contribuie la purificarea si echilibrarea celulelor tenului. Pielea capata un aspect luminos, mat si curat. Utilizati masca cu namol de 2-3 ori pe saptamana. Aplicati un strat subtire pe pielea curata si uscata si lasati sa actioneze cca 7-10 min. Clatiti cu apa calduta din abundenta. Nu contine parabeni sau alergeni.
100 ml
Pret: 69 RON

Citește și:

Gama Mineral Therapy

Unt de corp pentru toate tipurile de piele

Imbogatit cu minerale de la Marea Moarta si ulei de cocos, creste nivelul de hidratare al pielii, regenereaza si confera catifelare pielii. Hidrateaza si imbogateste pielea lasand-o moale si matasoasa. Se absoarbe cu rapiditate si protejeaza impotriva factorilor din mediu. Asigura necesarul zilnic de hidratare pentru o piele radianta si sanatoasa. Utilizare zilnica. Nu contine parabeni sau alergeni.
350 ml
Pret: 55 RON

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.