Setari Cookie-uri

Trend alert: Burgundy, culoarea femeilor puternice si pasionale

In sezonul rece, stingem treptat culorile efervescente ale tinutelor varatice cu nuante terne, inchise sau pamantii asociate toamnei. Nu lasa insa plictiseala si vremea mohorata sa iti cuprinda garderoba!

Comunicat de presa

Culoarea burgundy se impune, din nou, in anotimpurile reci, cu a ei pasiune, vitalitate si energie ce alunga orice urma de monotonie din tinutele tale. Takko iti propune cinci dintre cele mai versatile si accesibile piese vestimentare si accesorii burgundy cu care oferi tinutelor tale eleganta si feminitatea de care au nevoie in acest sezon!

Rochie

Prinde curaj si incredere in tine cu o rochita burgundy de la Takko, care-ti va inveseli rapid garderoba terna de toamna. Rochita poate fi asortata usor cu un palton cu croi simplu, intr-o nuanta neutra, o esarfa supradimensionata si o pereche de botine joase.

Palarie

Palaria este un accesoriu-vedeta in sezonul rece. Daca nu esti adepta culorilor puternice in garderoba de toamna, transforma accesoriile in accentul de personalitate si vitalitate de care au nevoie tinutele tale, pentru a te conforma tendintelor. Palaria burgundy de la Takko este accesoriul care intregeste orice tinuta si o scoate rapid din anonimat in zilele mohorate ale toamnei.

Citește și:

Pulover

Indiferent ca e scurt, lung, supradimensionat sau tip cardigan, puloverul nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba atunci cand gradele scad considerabil in termometre. Puloverul simplu, burgundy, fara accesorii si elemente decorative, este alegerea perfecta in acest sezon, datorita versatilitatii cu care poate fi integrat in tinutele tale casual.

Esarfa

Poarta burgundiul la vedere toamna aceasta! Mizeaza pe efectul elegant, dar totodata sofisticat pe care o esarfa ultradimensionata in nuanta burgundiului il poate oferi oricarei tinute de zi.


Colier

Daca ai un eveniment sofisticat sau un cocktail la care trebuie sa participi si nu ai in garderoba o rochie burgundy cu care sa te impui, scoate-ti orice tinuta din anonimat cu un colier elegant, care imprumuta culorile prunelor toamnei tarzii.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.