Setari Cookie-uri

Descopera inovatia elvetiana pentru riduri

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta de injectare

comunicat de presa

Tratamentele de biorevitalizare cutanata (mesoterapia) reprezinta etapa fundamentala in curele anti-aging. Aceasta permite ca in scurt timp sa uitati de ridurile fine, sa obtineti o hidratare profunda si de lunga durata, luminozitate si imbunatatire a culorii tegumentelor.

Acest lucru se poate face cu ajutorul Acidului Hialuronic si a substantelor active, avand o excelenta actiune terapeutica asupra diversilor parametrii dermo-epidermici, de la imbunatatirea hidratarii, elasticitatii, microcirculatiei, pana la prevenirea proceselor de imbatranire a pielii. Stimularea fibroblastilor si actiunea asupra radicalilor liberi duce la restructurare dermo-epidermica de lunga durata.

O INOVATIE ELVETIANA aplicata RIDURILOR, unicul tratament pentru redensificarea pielii, un nou concept de tratament situat intre injectarea cu fillere si mesoterapie este REDENSITY 1. Acesta are o formula exclusiva, bazata pe acid hialuronic si o selectie de componente, toate prezente in mod natural in piele, alese datorita efectelor pozitive, proprietatilor hipoalergenice si actiunii lor sinergice demonstrate asupra pielii.

Citește și:

Componentele sunt acidul hialuronic nereticulat 15mg/g, 8 aminoacizi, 3 antioxidanti, 2 minerale si o vitamina selectionate pentru proprietatile lor terapeutice si eficacitate globala in restructurarea si regenerarea celulelor, protectie contra oxidantilor si hidratare de lunga durata.

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta de injectare, iar protocolul este simplu si eficient, constand in 3 sedinte la interval de 3 saptamani, de doua ori pe an. Poti sa te bucuri de acest tratament si de un sfarsit de an fara riduri, cu ajutorul Boutique Medical SPA.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.