Setari Cookie-uri

ETIC deschide un nou magazin in Baneasa Shopping City

Brandul romanesc ETIC anunta inaugurarea celui de-al 9-lea magazin, aflat in Baneasa Shopping City, in Galeriile Feeria.

Comunicatde presa

Brandul romanesc ETIC anunta inaugurarea celui de-al 9-lea magazin, aflat in Baneasa Shopping City, in Galeriile Feeria. Noul magazin va fi deschis de maine, 25 noiembrie. Pentru ETIC, acesta este al doilea magazin inaugurat in 2014, dupa cel deschis la Craiova, in Electropuetere Mall Parc, la mijlocul lunii septembrie.

Magazinul din Baneasa Shopping City - Galeriile Feeria se intinde pe o suprafata de 150 mp si a presupus o investitie de circa 120.000 euro. In noua locatie se vor gasi piese din colectia de toamna-iarna ETIC - de la paltoane colorate, pulovere oversized, rochii de zi sau de party, pana la costume, jeansi si diverse accesorii.
Brandul ETIC a intrat pe piata acum 15 ani si a ajuns in prezent la 9 magazine si o cifra de afaceri de 1.1 mil. euro.

"Ma bucur ca anul acesta am deschis doua noi magazine, unul in Craiova si inca unul in Bucuresti, in Baneasa Shopping City - un centru comercial foarte important pentru noi. Sunt sigura ca propunerile noaste vor avea succes si in noua locatie, pentru ca venim cu haine potrivite pentru orice moment al zilei, mereu in tendinte si oferim un bun raport calitate - pret foarte bun. Acordam multa atentie calitatii tesaturilor, accesoriilor si modului in care produsele sunt lucrate" a declarat Ana Maria Coman, director general ETIC.
Pana la finalul anului, ETIC intentioneaza sa inaugureze si un magazin online.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.