Setari Cookie-uri

Dermato-cosmeticele Atolys: alinare si protectie pentru pielea uscata si atopica in sezonul rece

Iarna ne supune pielea si corpul la grele incercari, indiferent de varsta: factorii externi ca frigul, vantul, caldura centralizata favorizeaza uscarea pielii si agraveaza atopia, indiferent de varsta.

Comunicat de presa

In ziua de azi este dificil sa evitam acesti factori; astfel, pentru aceasta perioada, dermatologii francezi de la laboratorul Lysaskin propun o solutie de ingrijire a pielii, emulsia hidratanta de la Atolys cu efect indelungat de pana la 24 de ore.

Emulsia Atolys este ideala pentru pielea uscata, fragila, sensibila si cu tendinta atopica. Produsul nu contine parfum, este neiritant si are toleranta maxima, astfel ca poate fi folosit de adulti si copii, inclusiv pentru bebelusi de peste 3 luni.

In plus, emulsia ajuta la refacerea epidermei si poate fi folosita si in diverse faze ale atopiei sau dermatitei atopice. Aceasta contine, pe langa agentii de hidratare, si agenti antiprurit, care ajuta la calmarea starii de iritare si disconfort, si keratoregulatori, care regleaza secretia de sebum.
Pentru ca este emulsie de tip "ulei in apa", hidrateaza eficient pielea cu grad ridicat de uscaciune, fiind in acelasi timp absorbita usor de piele. Efectul de hidratare se resimte 24 de ore, protejand pielea indiferent daca iesim afara sau stam in interior.

Citește și:

Emulsia Atolys de la Lysaskin se gaseste in farmacii la pretul recomandat de:
Atolys Emulsie
200 ml – 62 lei 500 ml – 106 lei 1000 ml – 185 lei

Aliatul esential in tratamentul uscaciunii pielii si dermatitei atopice
Tratamentele folosite in prezent nu pot vindeca dermatita atopica, dar pot sa controleze semnele si simptomele sale. Tratamentul de baza, indiferent de faza bolii, consta in ingrijirea corecta a pielii cu emoliente speciale, care sa asigure o hidratare eficienta si sa evite factorii care conduc la acutizarea simptomelor.

Afectiunea nu poate fi vindecata in totalitate. Multe persoane trec peste ea odata cu varsta (simptomele tipice dispar odata cu inaintarea in varsta). Cu toate acestea, pielea lor ramane uscata si sensibila pentru tot restul vietii, iar ei sunt mai expusi la afectiunile alergice, precum conjunctivita alergica, rinita alergica si astmul bronsic atopic.

Citește și:

Ingredientul revolutionar pentru o hidratare ce dureaza 24 de ore: URODIUM

URODIUM este combinatia patentata de ingrediente active UREE si CLORURA DE SODIU (in combinatie de uree 2% si clorura de sodiu de 1% pentru solutia Atolys), ambele fiind elemente esentiale pentru hidratarea pielii. Ureea aplicata direct pe piele se cristalizeaza, are o penetrare scazuta si o eficacitate redusa. In combinatia patentata, URODIUM, adaosul de clorura de sodiu creeaza o emulsie care impiedica cristalizarea ureei si astfel ofera "cu peste 50% mai multa putere de hidratare comparativ cu ureea singura, la 6 ore de la aplicare, precum si efect prelungit pana la 24 de ore". Totodata, ureea este o componenta naturala a epidermei si stimuleaza natural capacitatea de protectie impotriva recidivei sau exagerbarii simptomelor la nivel cutanat.

Citește și:

Pentru sfaturi, informatii de la specialisti, cadouri si portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, va asteptam pe pagina de Facebook si pe www.magnifiqueskin.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.