Setari Cookie-uri

Fa o melodie cu gandurile tale de dimineata, pe muzica Shalala

NESCAFE Brasero a lansat aplicatia cu ajutorul careia fiecare dintre noi poate avea propria melodie de trezire.

Comunicat de presa

Este vorba despre aplicatia de mobil "Dimineti Frumoase", ce poate fi descarcata pe smartphone din Google Play sau App Store.

Prin intermediul acesteia, pana pe 5 decembrie, iti poti trimite gandurile de la prima ora, urmand sa le primesti inapoi sub forma unei melodii cantate de trupa Shalala.

"Noi consideram ca o dimineata frumoasa da tonul unei zile reusite, asa ca ii asteptam pe cei care doresc sa isi inceapa ziua intr-o nota optimista, cu o melodie personalizata, sa ne trimita versurile lor, in care sa ne spuna cum este inceputul lor de zi". Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages, Nestle Romania.

In plus, in fiecare dimineata, pana pe 5 decembrie, intre orele 7:00-9:00, ai ocazia sa urmaresti concertul trupei Shalala la statia de metrou Piata Victoriei. NESCAFE Brasero a instalat acolo un ecran ce transmite imagini si sunet din studioul in care trupa inregistreaza melodii cu versurile trimise de utilizatori. Campania foloseste o tehnologie inovatoare pe piata, HD Smart Voice, care emite sunetul pe o raza ingusta. In felul acesta, doar cei care vor fi in directia razei de sunet emise vor putea auzi melodiile cantate de trupa Shalala, fara ca cei din jur sa auda vreun sunet.

Citește și:

Descarca si tu aplicatia de mobil Dimineti Frumoase si trimite-ne versurile tale! Fa-ti trezirea mai usoara cu o melodie inspirata de tine si cantata de trupa Shalala!

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.