Setari Cookie-uri

Vedetele au ales MOSCOT

Originar din New York, brandul produce ochelari de soare si de vedere avand un stil mereu in voga

comunicat de presa

Unul dintre cele mai respectate branduri de rame pentru ochelari, MOSCOT a ajuns si in Romania. Originar din New York, brandul produce ochelari de soare si de vedere avand un stil mereu in voga, indiferent de tendintele sezoniere ale fashion-ului. Calitatea ochelarilor MOSCOT ii pozitioneaza in topul brandurilor de ochelari de pe piata internationala.

ochelari moscot

Istoria acestor adevarate bijuterii a inceput sa fie scrisa de Hyman Moscot, care a deschis primul magazin in 1915 in Manhattan, existent si in ziua de astazi, astfel castigandu-si renumele de brand iconic nu doar pe piata opticii, ci si impunandu-se in lumea modei de aproape un secol.

Printre celebritatile de talie internationala, care au ales brandul Moscot se numara Johnny Depp, John Lenon si Andy Warhol, ochelarii reprezinta unul dintre stilurile iconice ale timpului.

Citește și:

In Romania, prestigiosul brand a fost adus de Romica Romascu, fondatorul brandului Optician. „Dupa mai multe negocieri, am adus in Romania cea mai exclusivista firma care produce rame pentri ochelari, iar publicul din tara a fost cucerit inca de la inceput. Catalin Maruta, Sorin Brotnei si Andra sunt doar cateva vedete care au ales sa poarte aceste „bijuterii” lucrate manual”, a declarat Romica Romascu.

vedete ochelari moscot

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.