Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Afla cum poti avea cafeaua preferata a Italiei si apa proaspata si curata la tine acasa

La un moment dat, apa de la robinet a pierdut batalia cu apa imbuteliata din comert. Lucrurile au inceput insa sa se schimbe. Apa de la robinet poate redeveni sursa ta zilnica pentru baut, gatit si inclusiv pentru pregatirea cafelei de dimineata.

La Fantana a creat trei pachete alcatuite din solutii de filtrare si espressoare de cafea, pentru acasa. Astfel, poti avea la tine acasa apa curata si proaspata, pentru baut si gatit, dar si pentru cafea. Totodata, scapi de grija si disconfortul cumpararii periodice a apei imbuteliate din comert.

Toate pachetele includ abonamentul de cafea Menuet 50. Acesta ofera un espressor Lavazza LB 910 robust, fiabil si usor de folosit, 100 de capsule de cafea Lavazza si servicii complete de livrare, instalare si mentenanta. Toate iti sunt aduse gratuit, acasa. Sortimentele de cafea dintre care poti alege sunt Delicato, un blend cremos si delicat, cu o aroma dulce, obtinuta prin amestecul a doua tipuri de cafea 100% Arabica din Brazilia si India, Tierra, un produs 100% Arabica din cafea provenita din Honduras, Peru si Columbia sau Decaffeinato, 100% Arabica, din soiuri braziliene, fara cofeina dar cu un gust neschimbat fata de cafeaua clasica. Ai toate ingredientele pentru un espresso italian perfect.

In functie de pachet, poti opta intre mai multe sisteme de filtrate: solo kit, full kit sau un purificator La Fantana. Solo kit-ul este un filtru care se monteaza rapid si usor sub chiuveta, atasat la instalatia de apa rece, impreuna cu un robinet dedicat. Full kit-ul se instaleaza similar, insa pe circuitul de apa al robinetului deja existent la chiuveta, fara a mai fi nevoie de instalarea unui robinet aditional. Ambele solutii asigura filtrarea eficienta a apei si reduc sau elimina complet impuritatile, reziduurile de metale, clorul si posibilii paraziti, insa pastreaza tot continutul mineral natural al apei. Totodata, filtrele indeparteaza mirosul sau gustul apei, daca exista. Se obtine o apa curata si proaspata, recomandata inclusiv pentru consumul copiilor. Al treilea pachet include un purificator, un aparat similar watercooler-ului, care se conecteaza la retelele de apa si de curent si care furnizeaza atat apa rece, cat si calda. Purificatorul inglobeaza un sistem de filtrare complex, cu functii similare filtrelor montate sub chiuveta.

Daca vei alege un pachet La Fantana de filtru si cafea te asiguri ca ai apa buna pentru consum si gatit pentru tine si familia ta, dar si tot ce iti trebuie pentru a simti oricand doresti aroma cafelei preferate a Italiei, Lavazza.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.