Setari Cookie-uri

Herbalife SKIN

Nutritie inteligenta pentru piele

Comunicat de presa

Herbalife lanseaza in Romania noua gama de ingrijire a tenului Herbalife SKIN. Impreuna cu beauty expert-ul international si directorul global de trainining Herbalife, Jacquie Carter, Herbalife Romania lanseaza un nou concept de ingrijire a tenului - Nutritie inteligenta pentru piele - mai exact un program inteligent de nutritie externa, creat pentru femei si deopotriva pentru barbati, care te ajuta sa ai o piele mai radianta, mai catifelata si mai tanara, rezultatele fiind vizibile din primele 7 zile.

Simti nevoia unei schimbari, ai vrea o piele luminoasa si iti doresti sa ai incredere 100% in produsele pe care le folosesti pentru tenul tau? Cu gama Herbalife SKIN ii asigura pielii tale o nutritie cu adevarat inteligenta, cu care obtii rezultate in 7 zile*! Toate produsele incluse in noua gama Herbalife SKIN sunt create pe baza unei formule unice, ce imbina peste 15 tipuri de vitamine hranitoare cu extracte din plante, fiind exclusiv realizate cu formule testate clinic, fara sulfati si fara parabeni adaugati.

"La fel cum corpul tau are nevoie de o nutritie adecvata pentru a fi sanatos pe termen lung, si pielea are nevoie de nutrientii potriviti pentru a radia de sanatate. Indiferent de varsta sau sex, curatarea pielii si protejarea ei de soare si de factorii poluanti din mediul inconjurator trebuie sa devina o obisnuinta, la fel ca spalatul pe dinti. Si nu trebuie sa uitam un lucru important - pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc. Ingrijirea corecta a pielii este esentiala pentru toti cei care isi doresc sa arate si sa se simta cat mai bine. Produsele din gama Herbalife SKIN reprezinta arma ta secreta in lupta pentru pastrarea aspectului sanatos si tanar al pielii iar un alt beneficiu major este faptul ca liniile fine si ridurile devin mai putin vizibile", a declarat Jacquie Carter, Beauty Expert Herbalife.

Reda-i pielii tale elasticitatea si ofera-i stralucirea naturala folosind produsele noii game Herbalife SKIN! Formula lor unica cu vitamina B3, alaturi de antioxidanti incontestabili precum vitaminele C si E, care lupta impotriva imbatranirii pielii, dar si miraculoasa aloe vera, cu efect hidratant, si alte ingrediente din extracte din plante vor avea grija ca pielea ta sa ramana radianta si plina de vitalitate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.