Setari Cookie-uri

BODYSHAPE - transformare completa pentru corp, minte si spirit

In luna ianuarie, zona de nord a Capitalei s-a imbogatit cu un nou concept de fitness - Bodyshape Transformation Centre - care aduce pe piata din Romania un program de transformare cu rezultate remarcabile, testat de mii de femei din Marea Britanie si Cipru. Programul include trei componente: antrenamente, nutritie si dezvoltare personala, garantand rezultatele prin promisiunea "esti 100% satisfacut sau primesti toti banii inapoi".

Comunicat de presa

Bodyshape Transformation Centre s-a nascut din dorinta unui cuplu tanar de antreprenori de a crea transformari reale si de durata pe plan corporal, al sanatatii si a increderii in sine, pentru toti cei care au incercat, fara succes, sali de fitness traditionale sau diete care nu au dat rezultate.

Noul centru de transformare vine cu o garantie indrazneata, care asigura atingerea obiectivelor celor care vor o schimbare a increderii in sine, mai putine kilograme si un corp tonifiat. Este singurul program de fitness din Romania care garanteaza clientilor ca daca nu vor vedea si simti rezultate in mai putin de 30 de zile, li se vor returna toti banii 100%, fara niciun fel de conditii.

"Industria de fitness, asa cum o stim acum, este in opinia mea in cadere libera. De ce? Este singura industrie din lume in care platesti pentru un serviciu si nu ti se livreaza rezultatul promis. Iti faci un abonament la sala pentru ca iti doresti sa arati bine, sa te tonifiezi si totusi, niciun club de fitness nu iti garanteaza aceste rezultate. Nu ti se ofera coaching si atentie personala, un program de nutritie, monitorizare atenta, motivatie si sprijin, asa ca nu e de mirare ca majoritatea celor care merg la gym-urile obisnuite nu reusesc sa isi atinga obiectivele.", spune britanicul Justin Devonshire, co-fondator Bodyshape Transformation Center.

Noutatea adusa pe piata este ca Bodyshape Transformation Centre nu ofera doar un "program de slabire". Misiunea sa este sa determine clientii sa inceapa sa recapete increderea in sine folosind principii de coaching care provoaca schimbari pe termen lung.

"Credem ca transformarea la nivel fizic nu este suficienta. Pe langa transformarea corporala si a sanatatii, vrem sa ajutam romanii sa isi recapete increderea in sine, sa invete sa se iubeasca si sa se aprecieze.", spune Irina Alionte, co-fondator al centrului.

Programul creat de Bodyshape Transformation Centre include 3 antrenamente de grup distractive si energice a cate 45 de minute, in fiecare saptamana, un ghid de nutritie in pasi simpli, plan alimentar dar si tutoriale pe teme de dezvoltare personala. Membrii Bodyshape au acces la un grup de suport pentru sustinere zilnica si masurarea continua a rezultatelor, participa la intalniri cu grupa si la evenimente speciale in cadrul comunitatii, astfel incat sa simta ca fac parte dintr-o echipa cu obiective similare, unde sunt in permanenta incurajati si sprijiniti.

Exercitiile sunt potrivite pentru toate nivelurile de pregatire fizica, chiar si pentru incepatori, intrucat fiecare antrenament este adaptat de trainerii Bodyshape pentru nivelul fiecaruia. Schimbarea promisa cere implicare 100% din partea clientilor, frecventa foarte mare la antrenamente si aplicarea principiilor sanatoase explicate de echipa de experti in transformare. De aceea, Bodyshape este singurul centru de fitness la care accesul se face doar pe baza de aplicatie. Astfel, pot participa la program doar cei hotarati sa faca o transformare totala a stilului de viata.

In luna ianuarie, pentru a sarbatori lansarea, bucurestenii au ocazia sa incerce gratuit programul, timp de doua saptamani integrale. Mai multe detalii, pe www.bodyshapetransformation.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.