Setari Cookie-uri

S-a lansat Cassidy, magazinul online cu cea mai variata gama de produse fashion

Magazinul online CASSIDY, are in componenta sa o gama larga de produse incepand cu piesele de lenjerie intima, imbracaminte pentru femei, barbati si copii, incaltaminte, produse naturiste pentru sanatate, pana la produse de ingrijire personala si decoratiuni.

Comunicat de presa

Avand in vedere faptul ca moda atat la nivel national cat si international se afla intr-o continua schimbare, principalul motiv al lansarii magazinelor in mediul online a fost acela de a aduce varietatea de piese vestimentare existente astazi mai aproape de pasionatii de moda, acesta fiind si motivul principal pentru care magazinul Cassidy a fost lansat intr-o prima etapa in mediul online.

Cassidy mizeaza pe o piata a modei aflata intr-o continua crestere si care astazi valoreaza in Romania aproximativ 1,5 miliarde de euro. Aceasta piata inregistreaza o crestere vertiginoasa de la un an la altul si datorita mediului online care recent a devenit cea mai eficienta modalitate de a cumpara produse vestimentare. Cassidy estimeaza ca in urmatorii 2-3 ani, cumparaturile pe internet, cu precadere in domeniul modei vor fi de aproximativ 5% din retail.

Citește și:

Magazinul online CASSIDY, are in componenta sa o gama larga de produse incepand cu piesele de lenjerie intima, imbracaminte pentru femei, barbati si copii, incaltaminte, produse naturiste pentru sanatate, pana la produse de ingrijire personala si decoratiuni. In cadrul magazinului cassidy, puteti de asemenea gasi o varietate de accesorii care se pot asorta oricarui tip de tinuta.

"Am deschis acest magazin in prima faza online pentru a fi accesibil tuturor, avand in cadrul sau produse pentru orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani. Am depus si vom depune in continuare eforturi mari pentru a mentine si a imbogati acest magazin cu produse pentru toate gusturile si buzunarele. Cautam permanent modalitati prin care magazinul nostru sa devina mai flexibil si cat mai bine adaptat nevoilor clientilor" a declarant Tepes Ioan, Director General CASSIDY.

Citește și:

Tepes Ioan vine cu o experienta de peste 10 ani in online, acesta fiind ulterior project manager in cadrul unei companii care produce si comercializeaza teme pentru magazine virtuale.

Desi este bine cunoscut faptul ca in general femeile sunt cele mai atrase de schimbarile din moda, magazinul online Cassidy nu ai uitat de necesitatile barbatilor, astfel ca magazinul are in componenta sa si o sectiune special destinata acestora care contine o gama variata de lenjerie intima indrazneata.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.