Setari Cookie-uri

2015 intre schimbare si comunicare

Indiferent carui semn zodiacal apartii, indiferent ce harta astrala ai la nastere, anul acesta ai putea profita din plin de aspectele dominante planetare care iti sustin evolutia personala in general si spirituala in special.

Comunicat de presa

Anul acesta schimbarile majore survin pentru unii dintre noi in prima jumatate a anului, pentru altii incepand cu luna august. Indiferent carui semn zodiacal apartii, indiferent ce harta astrala ai la nastere, anul acesta ai putea profita din plin de aspectele dominante planetare care iti sustin evolutia personala in general si spirituala in special.

Acest an are vibratia 8 ( 2015= 2+0+1+5= 8), ceea ce inseamna ca este un an dual, cu aspecte puternic pozitive si cu aspecte mai putin benefice, prin care insa vom avea doar de castigat, daca le vom aborda dintr-o perspectiva potrivita.

Comunicarea in acest an face casa buna cu schimbarea. Este un an propice relationarilor, iesirilor din rutina, a apartenentei grupurilor, dar si a lucrului cu sine, pentru propria dezvoltare. De asemenea, este anul deschiderii catre nou, fiind favorizate studiile, cunoasterea si schimbarea in directia educatiei sau chiar a carierei.

Citește și:

Lunile aprilie si septembrie, cand vor avea loc eclipsele totale de luna ale acestui an, nu sunt propice inceperii unor proiecte noi, dar in rest, adica in cea mai mare parte a anului, sunt recomandate asocieri si aderarea la comunitati, dar si pornirea la drum cu proiecte noi.

Acest an este un an al schimbarilor financiare. Cei care vor face investitii bune in ei sau in bunuri materiale au mari sanse ca timp de noua ani sa aiba satisfactii materiale si in plan personal - ca dezvoltare individuala.

Se considera ca orice an nou incepe bine daca inca din prima luna te concentrezi pe vibratia anului respectiv. Fiecare luna are propria vibratie, iar cele propice pentru noi inceputuri sunt lunile 1, 3, 5, 7, 8, 10 si 12. Luna a patra este propice pentru a face ordine in ariile vietii, luna a sasea este foarte benefica activitatilor legate de familie, luna a noua este buna pentru a face un bilant al anului, iar lunile a doua si a unsprezecea sunt foarte indicate pentru asocieri, parteneriate, implicarea in activitati ce tin de grupuri.

Citește și:

Simbolistic vorbind, acest an este legat de comunicare, finante si schimbare – mai ales la nivel interior. Practic, ramane ca fiecare dintre noi sa faca alegeri si schimbari, trecand prin propriul filtru de cunoastere si de evolutie.

Ar fi indicat sa investim in noi pentru ca aceasta este cea mai buna investitie, indiferent ca este vorba de un hobby sau de dezvoltarea personala sau profesionala. Aceasta investitie este pe viata si nu se pierde. Din contra, ne va aduce un plus de valoare, atat personalitatii noastre, cat si relatiilor cu ceilalti sau in cariera.

un text de Geo Pana, lector al Fundatiei Calea Victoriei

foto interior si prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.