Setari Cookie-uri

Pretuieste amintirile de neuitat cu noua colectie Pandora de Ziua Mamei

Special pentru Ziua Mamei, PANDORA a creat noi bijuterii stralucitoare, finisate manual si atent mestesugite, pentru a celebra si a onora frumusetea feminitatii.

comunicat de presa:

De la legatura creata prin dragostea unei mame la farmecul, implinirile si reusitele zilnice ale femeilor, PANDORA sarbatoreste intamplarile marcate de dragoste si afectiune care au loc in intreaga lume in aceasta zi deosebita.

Arata-i mamei, surorii, prietenei sau iubitei tale cat de mult pretuiesti momentele de neuitat care va leaga si daruieste-i o bratara Moments de tip bangle, cu inchizatoare in forma de inima, in combinatie cu un talisman din argint 925, zirconiu cubic sclipitor si email roz, sau alege setul de cadou format din inel, cercei si pandantiv cu inimi sclipitoare.

Alaturi de noile bijuterii, PANDORA a pregatit si o oferta unica de Martisor, pentru a sarbatori venirea primaverii – acel moment deosebit, cand natura prinde viata din nou dupa iarna friguroasa. In perioada 26 februarie – 8 martie 2015, vino la unul dintre magazinele partenere autorizate participante, cumpara orice bratara si vei primi cel de-al doilea produs cu reducere de 50%. Afla mai multe detalii despre promotie in magazine sau pe www.pandora.net.

Citește și:

Primavara este anotimpul perfect pentru a-ti spune din nou povestea!

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.