Setari Cookie-uri

Da un plus de personalitate casei tale cu semineele ecologice Planika!

Semineele Planika imbina intr-un design interior extravagant tehnologia cu focul

comunicat de presa

Istoria semineului incepe odata cu descoperirea focului. Pe atunci, semineul nu era decat o simpla constructie din piatra si era utilizat pentru prepararea hranei, pentru incalzire si pentru apararea de animalele salbatice pe timpul noptii.

De-a lungul timpului, semineul a evoluat si a capatat doua mari functii :
- Functia de incalzire a locuintei (seminee traditionale)
- Functia estetica, de decor, atat pentru interior, cat si pentru exterior (seminee ecologice/bioseminee)

Semineele ecologice Planika sunt cele care indeplinesc functia estetica ; nu necesita o amenajare speciala a spatiului si se pot amplasa oriunde, fiind utilizate pentru decorararea locuintei, a restaurantelor, hotelurilor, gradinilor, teraselor etc.

Semineele ecologice prezinta un design modern, nu emana fum, miros sau cenusa, nu necesita horn si functioneaza pe baza unui combustibil special din plante, pe baza de etanol, numit Fanola.

Citește și:

Semineele Planika imbina intr-un design interior extravagant tehnologia cu focul, fiind foarte usor de utilizat, deoarece au fost special concepute pentru spatiile in care amplasarea unui semineu traditional ar fi imposibila din cauza anumitor factori.

Indiferent ca vorbim de semineele care se monteaza in perete, de seminelee clasice, de semineele de sine statatoare, de semineele moderne sau de cele de gradina si terasa, semineele ecologice Planika reusesc sa creeze o amtosfera intima si calda si sa dea un plus de personalitatea locuintei dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii, vizitati Planika.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.