Setari Cookie-uri

Modele in culorile martisorului, recomandarile designerilor Sofiaman pentru luna martie

Designerii Sofiaman propun pentru luna martie o gama de articole de imbracaminte de noapte si de casa in culorile martisorului.

Comunicat de presa

Brandul romanesc aduce in acest sezon modele de pijamale, compleuri si camasi de noapte in nuante de alb si rosu. In plus, in prima luna a primaverii, produsele din aceasta paleta cromatica au un discount de 20%.

Cele doua culori se regasesc intr-o serie variata de piese vestimentare ce cuprinde atat articole de imbracaminte pentru femei, cat si pentru copii si barbati.

Produsele pentru femei, din gama lunii martie, includ pijamale, compleuri, camasi de noapte, dar si halate si neglijeuri. Acestea ies in evidenta prin imprimeurile grafice, prin aplicatiile si prin detaliile care imbina armonios intreaga serie dedicata primei luni a primaverii.



Bumbacul este principalul material din care sunt confectionate produsele si, pentru ca este o tesatura 100% naturala, acesta este non-alergenic si lasa pielea sa respire. De asemenea, designerii Sofiaman au ales sa foloseasca si combinatii din 50% bumbac si 50% modal. Modalul este un derivat special al vascozei ce se obtine din fag in urma unui proces tehnologic. Printre avantajele acestei fibre se numara si faptul ca absoarbe umiditatea cu 50% mai mult decat bumbacul.

Totodata, LISCA propune lenjerii intime de culoare alba, simple, dar elegante si provocatoare. Broderiile, dantela si liniile fine pun in evidenta silueta feminina, iar sutienele cu burete si push-up confera fermitate si recontureaza zona bustului.

Barbatii pot alege dintr-o gama variata de produse, de la pijamale cu o croiala clasica si pana la compleuri sau tricouri cu un design modern. Modelele sunt fabricate din fibre naturale, imprimate cu linii grafice simple sau cu aplicatii discrete.

Citește și:

Pentru copii, designerii brandului Sofiaman au creat cele mai vesele modele in culorile rosu si alb. Imprimeurile si aplicatiile jucause sunt aplicate pe articolele de strada, rochite sau de pe salopetele pentru bebelusi. Hainutele celor mici sunt confectionate din bumbac 100% ce nu provoaca alergii.

Produsele SOFIAMAN si LISCA se gasesc in magazinul online SOFIMAN (www.magazinsofiaman.ro), cat si in cele 8 magazine SOFIMAN din tara, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Reteaua de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.