Setari Cookie-uri

Diamond by Adesgo lanseaza colectia Diamond Design

Diamond by Adesgo, unul dintre cei mai mari producatori de dresuri si lenjerie, lanseaza Diamond Design, colectia primavara-vara 2015, care include o serie completa de produse.

Comunicat de presa

Diamond by Adesgo, unul dintre cei mai mari producatori de dresuri si lenjerie, lanseaza Diamond Design, colectia primavara-vara 2015, care include o serie completa de produse, de la lenjerie intima fara cusaturi si dresuri, pana la costume de baie si produse Shapewear, prelucrate prin tehnologia Seamless. Lenjeria fara cusaturi este perfecta pentru a fi purtata pe sub hainele mulate pe corp, conferind lejeritate si discretie.

"Noua colectie de lenjerie seamless este o provocare pe care o lansam tuturor femeilor. De aproape 100 de ani realizam produse de calitate si, cu fiecare colectie, am cautat sa le oferim ceva nou, inovator. Iar Diamond Design reflecta exact aceasta traditie a inovatiei. Si pentru ca ea este dedicata tuturor femeilor, odata cu lansarea colectiei, am provocat-o pe Dana Rogoz sa participe la competitia noastra: “In cat timp te poti imbraca cu dresurile 8DEN fara sa le rupi?", a declarat Yaron Mund, Director General Adesgo.

Citește și:

Competitia se va desfasura in magazinul Diamond by Adesgo din AFI Cotroceni in perioada 31 martie - 7 aprilie. Concurenta care va avea cel mai mic timp la sfarsitul competitiei va castiga un voucher de cumparaturi de 350 de lei. Dana Rogoz a reusit sa termine provocarea in 26,6 secunde. "Le provoc pe toate doamnele si domnisoarele sa vina la Diamond si sa imi bata recordul", a spus Dana Rogoz la finalul probei.

Colectia Diamond Design completeaza oferta de dresuri si lenjerie Diamond by Adesgo - Magic Modelator, Bumbac Organic, DryFeel Microfibra fara cusaturi sau linia sport Diamond Pro. Alaturi de tehnologia Seamless, Diamond by Adesgo utilizeaza numeroase alte solutii inovatoare: Transwet este tehnologia care asigura microfibrelor un bun control si transport al umiditatii si proprietati similare bumbacului, lasand pielea sa respire, in vreme ce QuickDry, este utilizata pentru articolele de imbracaminte si lenjerie sport, si are proprietati superioare de absorbtie a transpiratiei.

Citește și:

Colectia Diamond Design va fi disponibila, incepand cu luna mai, in toate magazinele Diamond by Adesgo din Bucuresti, si la unii dintre retailerii importanti, cum ar fi Carrefour.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.