Setari Cookie-uri

Moda la incaltaminte primavara/vara 2015

Noile tendinte in materie de incaltaminte prezentate de Deichmann.

comunicat de presa:

O scurta privire asupra principalelor tendinte ale noului sezon demasca surse de inspiratie dintre cele mai diferite. Acestea au dat designerilor de moda multa libertate de interpretare si totodata au produs numeroase variatii de stil. Imprimeurile generoase cu modele florale noi si variate, modelul in carouri Vichy cu foarte multa eleganta frantuzeasca a anilor 60, inspiratiile Gypsy-Spirit & Boho-Glam ai anilor 70, Black & White, dar si look-ul Army-Style & Kaki au adus un suflu proaspat pe scena modei.

Moda de incaltaminte a noului sezon P/V este caracterizata de un stil lejer, casual: incaltamintea se prezinta cu talpa in general plana, iar tocurile, cu aparitii sporadice, vor fi descrise de linii drepte sau vor fi de tip bloc. Toate aceste detalii vor oferi o nota de eleganta feminina pantofilor, dand totodata senzatia ca nu le lipseste nimic. Cine prefera incaltamintea lejera se va bucura anul acesta cu siguranta de o plenitudine de modele de sneakeri, mocasini, pantofi cu siret, Shooties si cizmulite de vara! Relaxarea este absoluta si in termeni de culori. Astfel, pe langa tonurile deschise de alb si bej, culorile soft-pastel sunt la mare cautare.

Citește și:

Smart Shopping de lux

Incaltaminte cat vezi cu ochii… la Deichmann, care cu 70 de magazine in Romania face sa tresara inima oricarui impatimit de moda!
Cele mai importante tendinte ale sezonului viitor primavara/vara le gasiti la Deichmann ca intotdeauna la preturi senzational de mici.

Acestea sunt noile tendinte in moda la incaltaminte:

• BLACK & HEELS: Nimic nu merge fara negru, nici macar in zilele calduroase! Clasicul Allrounder face piciorul subtire chiar si sub forma de High-Heels sexy, de vara!

• FLATS & SPORTIES: Marsul triumfal al modelelor cu talpa plana continua si in acest an! Astfel, modele cu talpa joasa foarte confortabile, usoare - de vara sunt disponibile intr-o mare varietate xxde culori!

• SUMMER FAVOURITES: Modelele cheie ale verii se lasa descrise cu urmatoarele cuvinte: negru, alb, imprimeuri floral, espadrile, tocuri ortopedice cu pluta, Marine-Slips si sexy Heels!

Citește și:

• ETHNO-LOOK: In aceasta vara fara indoiala unul dintre cele mai frumoase “look”-uri, deoarece el merge foarte bine impreuna cu elemente decorative, care transforma sandalele intr-un insotitor delicat al picioarelor!

• SANDALE & BEACH: Cine nu tanjeste la acel Sunshine-Feeling si nu viseaza sa se plimbe relaxat pe o plaja insorita? Oricum, in cazul noilor modele pentru zile toride acest Feeling este gratuit!

• ESPADRILE: Unii inca isi mai amintesc de primele modelele de espadrile, cand prin unele parti ale lumii in anii 70, FIECARE a purtat o astfel de pereche … Astazi, aceasta incaltaminte cucereste din nou lumea modei!

• SOFTCOLOURS: Noile culori sunt o adevarata tratatie pentru ochi. Acestea, pe langa culorile originale puternice precum albastru sau turcoaz, isi arata acum fata lor delicata! In special sic la modelele cu aspect de velur!

Citește și:

• MARINE: Ready for cruising! Celebrul look din mid-seasons este ancorat acum si in cazul modelelor P/V 2015. Indragit mai ales datorita combinatiei armonioase albastru-alb-rosu, de preferinta in dungi.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.