Setari Cookie-uri

NIVEA revolutioneaza ingrijirea tenului

NIVEA transforma fascinatia perlelor intr-un lux accesibil si lanseaza un serum anti-rid revolutionar.

Comunicat de presa

Perlele au fost mereu recunoscute drept simbol al luxului, exclusivitatii si rafinamentului datorita calitatilor deosebite ce pot transforma orice femeie intr-o adevarata ambasadoare a stilului. In timp ele au devenit o sursa autentica de inspiratie pentru industria frumusetii dupa ce brandurile de ingrijire a tenului sau de machiaj le-au imprumutat forma pentru a da nastere unor produse premium.

NIVEA transforma fascinatia perlelor intr-un lux accesibil si lanseaza un serum anti-rid revolutionar: NIVEA Q10 Plus Serum Pearls ce contine perle care se activeaza in momentul dispersiei, oferind tenului tau cea mai activa ingrijire in lupta pentru prevenirea si combaterea ridurilor.

Formula produsului are la baza o tehnologie unica, datorita perlelor ce incapsuleaza cea mai mare concentratie de coenzima Q10 din gama NIVEA. Aceasta este o substanta proprie pielii ce joaca un rol esential in protejarea tenului impotriva radicalilor liberi, oferindu-i luminozitate si prevenind, in acelasi timp, aparitia ridurilor.


Datorita texturii lejere, serumul NIVEA Q10 Plus Serum Pearls poate fi integrat in rutina zilnica de ingrijire a tenului, o data sau de doua ori pe zi, inaintea folosirii cremei de zi sau de noapte sau poate fi folosit independent datorita concentratiei puternice de ingredient activ.

NIVEA Q10 Plus Serum Pearls reprezinta ultima inovatie din segmentul produselor anti-rid datorita perlelor revolutionare ce contin cea mai bogata concentratie de coenzima Q10, substanta proprie pielii ce lupta impotriva radicalilor liberi si previne aparitia ridurilor. Noua formula de la NIVEA combina intr-un mod unic trei ingredientele esentiale tenului: coenzima Q10, acidul hialuronic si creatina, substante ce asigura regenerarea si intinerirea celulelor pielii cu fiecare aplicare. Descopera forta pura anti-rid intr-un produs revolutionar si ramai tanara zi dupa zi!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.