Setari Cookie-uri

Amway prezinta bodykey by NUTRILITE, programul de control al greutatii care vine in intampinarea nevoilor tale

Bodykey by NUTRILITE™ este un program dezvoltat si validat de catre nutritionisti, psihologi si experti in fitness.

comunicat de presa:

Imagineaza-ti o dieta ca un costum croit special pe masura nevoilor si preferintelor tale. bodykey by NUTRILITE™ este un nou concept privind controlul greutatii, bazat pe un program personalizat de dieta si exercitii fizice, dezvoltat pentru tine. Aceasta metoda inovatoare si eficienta de a gestiona greutatea te va ajuta sa te pregatesti mult mai usor pentru perioada verii si sa treci cu brio testul costumului de baie.

bodykey by NUTRILITE™ iti ofera un program personalizat si echilibrat in vederea mentinerii unei greutati optime pe termen lung. bodykey nu este doar o lista de alimente si exercitii fizice, ci un program conceput pentru si impreuna cu tine, prin intermediul unui sistem interactiv care permite o mare flexibilitate, astfel incat sa se potriveasca perfect cu stilul tau de viata.

Citește și:

O analiza detaliata a particularitatilor genetice individuale si a stilului tau de viata permite expertilor bodykey sa elaboreze un plan adecvat nevoilor tale specifice, luand in considerare ca nu esti doar o persoana care urmeaza o dieta, ci si o persoana unica.

Cu bodykey by NUTRILITE™, calatoria catre atingerea greutatii dorite este usoara de la inceput pana la sfarsit. Pentru a incepe programul personalizat de control al greutatii, trebuie sa urmezi doi pasi simpli:

1. FA-TI TESTUL GENETIC – o proba de ADN ofera expertilor bodykey™ informatii esentiale despre modul in care organismul reactioneaza la grasimi si glucide, precum si la diferite tipuri de activitati fizice. Prin analiza consecintelor metabolice a cinci variatii de gene, influenta acestora asupra genotipului uman si numeroasele efecte pe care le au asupra metabolismului, oamenii de stiinta au descoperit o metoda complexa pentru a crea o dieta si un plan de exercitii fizice pe masura caracteristicilor individuale identificate.

Citește și:

2. INREGISTREAZA-TE PE WWW.BODYKEY.RO si completeaza chestionarul din cadrul sectiunii Crearea Planului Individual. Acest pas va ajuta expertii bodykey™ sa isi formeze o imagine clara in ceea ce te priveste, atat din punct de vedere al datelor tale, cat si al stilului tau de viata si al preferintelor pe care le ai. Astfel, ei vor intelege nevoile tale si ale organismului tau si vor putea dezvolta tipuri de meniuri si activitati fizice pe care sa le poti aplica in viata de zi cu zi.

Toate aceste detalii ofera expertilor bodykey™ posibilitatea de a concepe un Plan de dieta si exercitii fizice simplu, placut si mai ales eficient.

bodykey by NUTRILITE™ iti ofera un plan complet care include o varietate de mese instant, retete si suplimente nutritive, care te ajuta sa nu te abati de la dieta urmata, indiferent de situatie. Planificarea meselor prin bodykey™ iti permite sa consumi alimente adaptate nevoilor tale, astfel incat ceea ce mananci sa fie in conformitate cu ceea ce functioneaza pentru tine, si nu invers.

Citește și:

In plus, beneficiezi de sfaturile unei echipe de experti care te vor ghida si te vor sprijini in calatoria spre atingerea greutatii optime. Prin sustinerea constanta pe care expertii bodykey by NUTRILITE™ o ofera, poti conta pe un program sigur si eficient, care garanteaza confidentialitatea datelor tale personale. Poti urma intregul program din confortul propriei tale locuinte.

Cu bodykey by NUTRILITE™, tu esti pe primul loc. Dieta si programul de exercitii sunt realizate pe baza nevoilor tale specifice de catre experti dornici sa te sustina in drumul catre atingerea greutatii optime.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.