Setari Cookie-uri

Ce articole vestimentare sa iei in vacanta

Daca vorbim de vacanta, atunci nu se poate sa nu fie in adus in discutie subiectul pe care orice femeie il trateaza cu o deosebita atentie: garderoba.

Comunicat de presa

Takko a pregatit deja noua colectie si te asteapta in magazine sa iti alegi favoritele.

Din bagajul de vacanta nu trebuie sa lipseasca rochia maxi. Indiferent de locatia aleasa pentru a-ti incarca bateriile dupa un an de munca, aceasta piesa este un must-have. Cu imprimeu floral sau geometric, o astfel de rochie iti asigura confort, un criteriu esential de care trebui tinut cont intr-un asemenea context, in timp ce look-ul se aliniaza cu succces cu tendintele.

Pantalonii scurti sunt piesa care intregeste orice tinuta menita sa strige "vacanta". Din denim sau bumbac, pntalonii scurti nu doar acompaniaza tinuta de plaja, ci pot deveni insasi piesa care desavarseste look-ul casual-chic.

O tinuta de vacanta este completata in partea de sus de tricoul casual, cu imprimeuri colorate. Pastrand aceeasi paleta cromatica, topurile si camasile isi asigura si ele un loc in bagaj reusind sa scoata din anonimat si cea mai banala tinuta.

Citește și:

Costumul de baie este de la sine inteles ca nu poate lipsi. Sunt doar doua criterii de care trebuie tinut cont cand vine vorba de alegerea lui: sa fie colorat si sa iti puna in valoare silueta, bineinteles.

Tu ce iti iei in bagajul de vacanta?

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.