Setari Cookie-uri

Laboratoarele Dermatologice Avene lanseaza Couvrance

Gama Couvrance este lider in machiajul medical din Europa si vine in intampinarea nevoilor celor care au imperfectiuni usoare, moderate sau severe la nivelul tenului, ochii sensibili sau poarta lentile de contact.

Comunicat de presa

Laboratoarele Dermatologice Avène, specialistul in pielea sensibila, lanseaza gama de produse dermato-cosmetice Couvrance, destinate machiajului tenului si ochilor persoanelor care se confrunta cu probleme medicale sau de sensibilitate.

Gama Couvrance este lider in machiajul medical din Europa si vine in intampinarea nevoilor celor care au imperfectiuni usoare, moderate sau severe la nivelul tenului, ochii sensibili sau poarta lentile de contact.

Noua gama creata de Laboratoarele Dermatologice Avène este recomandata de chirurgi plasticieni, dermatologi, alergologi si farmacisti de pe toate continentele, produsele ei fiind sigure si adecvate pentru orice tip de ten. Ofera toleranta maxima pentru pielea sensibila si hipersensibila.

Stresul, poluarea sau anumite afectiuni sunt cauzele principale ale unui ten cu imperfectiuni, iar gama Couvrance ofera acum o solutie perfecta pentru fiecare tip de problema. Formulele de machiaj adaptate tenului sensibil sunt fara parfum, fara conservanti si au efect hipoalergenic si non-comedogen.

Citește și:

Produsele pentru ten din gama Avène Couvrance corecteaza in siguranta toate tipurile de imperfectiuni, indiferent de coloratie (predominant rosiatica sau vinetie) sau structura (cicatrici, semne de nastere, vergeturi, vitiligo, tatuaje).

Printre cele mai frecvente imperfectiuni de nuanta care pot fi acoperite se numara: inrosirea difuza (eritroza, cuperoza, rozacee, vase de sange vizibile), eruptiile localizate (acnee, cosuri),

inrosiri post-operatorii (laser sau dermabraziune), imperfectiunile vinetii (cearcane, vanatai, echimoze, chirurgie post-cosmetica sau reparatorie, vene vizibile, vene varicoase).

Produsele din gama Avène Couvrance acopera principalele trei nevoi ale rutinei de frumusete: neutralizarea petelor pielii, uniformizarea culorii si fixarea machiajului.

Citește și:

1. Neutralizarea petelor pielii
PENTRU IMPERFECTIUNI SEVERE:
Stick corector Avène Couvrance, 3g
Are un grad mare de acoperire (32% pigmenti), este usor de aplicat, are o textura bogata si este rezistent la apa, transpiratie si transfer. Disponibil in doua nuante: verde (pentru acoperirea localizata a petelor rosiatice) sau galbena (pentru petele albastrui), cu SPF 20.

2. Corectarea si uniformizarea tenului
PENTRU IMPERFECTIUNI SEVERE:
Fond de ten compact Avène Couvrance, 9.5 g
Are un grad ridicat de acoperire (45% pigmenti), oferind in acelasi timp un aspect natural pielii si este disponibil in formule adaptate fie tenului uscat sensibil (textura bogata), fie tenului normal-mixt sensibil (textura pulbere, Oil-Free). Disponibil in cate trei nuante pentru fiecare tip. Formula pentru tenul sensibil, rezistenta la apa si transfer, cu SPF 30.

Citește și:

PENTRU IMPERFECTIUNI MODERATE SI USOARE:
Fond de ten fluid Avène Couvrance, 30 ml
Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenti) si o textura fluida, dar fara ulei. Este disponibil in trei nuante, pentru toate tipurile de piele sensibila, cu o formula rezistenta la apa si transfer, cu SPF 15.

3. Fixarea si finalizarea machiajului
Pudra mozaic Avène Couvrance, 9g

Matifiaza si fixeaza machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibila in doua formule cu texturi diferite: pudra mozaic translucida, pentru pielea deschisa la culoare sau pudra bronzanta, pentru tenul inchis, avand un efect de blush.

Mascara cu toleranta ridicata pentru ochi sensibili, 7ml
Mascara recomandata persoanelor care se confrunta cu probleme medicale precum intoleranta a ochilor, tulburari ciliare, post-proceduri operatorii, celor cu ochi sensibili si purtatoarelor de lentile de contact sau oricui isi doreste un produs sigur pentru ochi.

Citește și:

Mai multe informatii sunt disponibile pe http://www.eau-thermale-Avene.ro/
sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.