Setari Cookie-uri

Spune adio varfurilor despicate cu noua gama Oil Nutritive de la GLISS

Cu o formula noua imbunatatita care combina 8 uleiuri pretioase pentru frumusete si keratina, gama GLISS Oil Nutritive de la Schwarzkopf hraneste si repara in profunzime parul lung, deteriorat si predispus la varfuri despicate, facandu-l stralucitor si puternic.

Comunicat de presa

In prag de vara, Schwarzkopf ne invita sa stam de vorba despre cum putem readuce la viata parul deteriorat, cu varfuri despicate. Parul devine uscat, tern, casant si lipsit de stralucire din cauza soarelui, atunci cand il agresam (prin proceduri de styling la surse de caldura, decolorare), dar si atunci cand are o lungime peste umeri si intra in contact cu hainele sau este prins in coada. Din acest motiv el are nevoie de ingrijire maxima.

Cu o formula noua imbunatatita care combina 8 uleiuri pretioase pentru frumusete si keratina, gama GLISS Oil Nutritive de la Schwarzkopf hraneste si repara in profunzime parul lung, deteriorat si predispus la varfuri despicate, facandu-l stralucitor si puternic. Noua gama reduce cu pana la 90% varfurile despicate ale parului, il hraneste intens, ii reda aspectul sanatos si il lasa placut la atingere.

Citește și:

Cele 8 uleiuri pretioase pentru frumusete care hranesc parul si completeaza actiunea intensa de reparare a Keratinei lichide din formula sunt: ulei de argan, ulei de sofranel, ulei de macadamia, ulei de masline, ulei de caise, ulei de migdale, ulei de trandafir si ulei de susan.

Pentru a readuce la viata parul deteriorat si pentru a preveni despicarea varfurilor, specialistii Schwarzkopf ne propun, pe langa noul GLISS Oil Nutritive, si o serie de sfaturi de urmat:
• Evita sa-ti speli parul in fiecare zi, pentru a mentine lipidele protectoare naturale pe fir
• Foloseste produse de ingrijire specifice parului deteriorat, imbogatite cu uleiuri naturale si keratina, pentru refacerea si protectia invelisului firelor
• Foloseste o data pe saptamana o masca tratament intens hidratanta si foloseste de fiecare data balsam
• Usuca-ti parul mai intai la radacina, apoi continua usor spre varfuri, pentru a nu agresa cuticulele firelor de par
• Maseaza-ti scalpul: stimularea circulatiei sangelui va preveni uscarea parului
• Piaptana-ti parul periodic, de la radacina spre varfuri, pentru suplete si mai multa elasticitate: la fiecare pieptanare, particulele de sebum care protejeaza firele sunt dispuse uniform pe lungime
• Aplica tratament fara-clatire pe parul umed: repara aspectul varfurilor uscate, reface invelisul firelor si previne ruperea
• Foloseste mai rar aparatele de styling (placa, ondulator) si intotdeauna aplica inainte un produs care protejeaza parul impotriva caldurii;

Citește și:

Noua gama Gliss Oil Nutritive cuprinde:

- Sampon GLISS OIL NUTRITIVE, 250/400 ml, pret 12,69 lei
Curata delicat si ingrijeste intens parul. Formula cu 8 uleiuri pretioase si keratina repara firul in profunzime si ii reface structura exterioara.
- Balsam GLISS OIL NUTRITIVE, 200 ml, pret 12,69 lei
Cuprinde nutrienti bogati si keratina care repara intens si refac aspectul varfurilor degradate cu pana la 90% (folosit impreuna cu samponul).
- Masca anti-varfuri-despicate GLISS OIL NUTRITIVE, 200ml, pret 19,99 lei
O adevarata cura de revitalizare a parului degradat si uscat, care repara in profunzime cu pana la 95% din varfurile despicate si ii reda stralucirea sanatoasa.
- Balsam-express GLISS OIL NUTRITIVE EXPRESS REPAIR, 200 ml, 14,49 lei
Balsamul Express Repair fara clatire are actiune imediata, facand parul usor de pieptanat si modelat si vizibil mai matasos. Aplicati pe parul umed sau uscat fara a-l clati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.