Setari Cookie-uri

MasterCard te invita sa fii Star la TIFF!

O replica ingenioasa te poate aduce pe covorul rosu la TIFF!

Comunicat de presa

In cel de-al noulea an de parteneriat, MasterCard a pregatit o serie de surprize ce vor oferi unui cinefil posibilitatea de a experimenta aventura TIFF. De la vizionarea filmelor in premiera, la bliturile de pe covorul rosu, experienta editiei din acest an incepe cu intrebarea "Tu cand te simti un star?" prin care organizatorii doresc sa adune cat mai multe idei inspirate, oferind la schimb sansa de a pasi pe covorul rosu si de a beneficia de o experienta VIP in cadrul festivalului.

"Publicul nostru apreciaza experientele de nepretuit™, motiv pentru care ne-am propus sa aflam care este momentul in care se simt ca un star si sa le oferim ocazia de a trai clipe unice si incredibile in cadrul TIFF cu ajutorul MasterCard. Premiul cel mare consta intr-o experinta VIP la cel mai mare festival de film din Romania, iar orginalitatea si creativitatea vor desemna noul star de pe covorul rosu", a declarat Diana Tanase, Marketing Manager Romania, in cadrul MasterCard.

Citește și:

O replica ingenioasa te poate aduce pe covorul rosu la TIFF!

Dedicat pasionatilor de film, concursul se desfasoara in perioada 20 - 28 mai, pe paginile de Facebook MasterCard si TIFF, iar pentru a participa, utilizatorii trebuie sa continue intr-un mod original mesajul "Ma simt un star atunci cand..." si sa lase un comentariu la una dintre postarile de pe cele doua conturi de socializare sau sa trimita un e-mail la adresa star@tiff.ro. Dupa incheierea concursului, un juriu format din organizatorii TIFF vor alege un TOP 10 al celor mai bune postari, iar castigatorul va fi ales in functie de originalitatea, autenticitatea si emotia transmisa de mesajul inscris in concurs.

Persoanele inscrise au sansa sa castige, prin intermediul concursului, unul dintre cele 10 premii ce constau in portofele contactless sau o experienta VIP, ce ofera acces la filmele si petrecerile TIFF din perioada 4 - 8 iunie, experienta covorului rosu la festivitatea de inchidere a festivalului, precum si transport catre eveniment, sesiune de make-up si o tinuta de gala.

Citește și:

MasterCard este alaturi de Festivalul International de Film Transilvania din anul 2006, iar de anul trecut a introdus, in premiera la un evenimentul cultural din Romania, plata contactless. Si anul acesta, compania va acorda una dintre cele mai populare distinctii ale festivalului - Premiul Publicului, iar traditionalul loc de intalniri, TIFF Lounge revine in Piata Unirii si ofera spectatorilor momentul ideal de a dialoga cu invitatii speciali ai festivalului, pe care ii indragesc si ii admira.

Cea de-a XIV-a editie a Festivalului International de Film Transilvania se va desfasura intre 29 mai - 7 iunie, in Cluj-Napoca, si va prezenta in deschidere productia Wild Tales, nominalizata la Oscar pentru Cel mai bun film strain.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.