Setari Cookie-uri

Victoria Beckham iti spune ce sta in spatele frumusetii ei

Victoria Beckham este, in permanenta, atenta la stilul sau de viata.

Comunicat de presa

Considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume, Victoria Beckham este, in permanenta, atenta la stilul sau de viata. Fie ca alege sa consume numai produse super sanatoase, fie ca urmeaza cele mai noi si revolutionare tratamente de frumusete, sotia sex simbolului David Beckham tine stacheta foarte sus.

Unul dintre secrete frumusetii ei, pont pe care l-a dezvaluit de curand, este Intraceuticals. Supranumit si tratamentul Madonnei, Intraceuticals este un tratament intens de hidratare. "Sincer, nimic nu se compara cu Intraceuticals.Te face sa te simti si sa arati foarte bine", spunea vedeta intr-un interviu acordat unei publicatii americane. Intraceuticals este un tratament cu oxigen hiperbaric si trateaza o gama larga de probleme ale tenului. Riduri profunde, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare, cearcane, elasticitate si volum piele, sunt o parte dintre problemele pe care le rezolva Intraceuticals. Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un numar de 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase", explica Adriana Barbu, terapeut Trend Clinic.

Citește și:

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde).

Odata introduse in derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

foto interior si prima pagina: depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.