Setari Cookie-uri

Incaltamintea Tamaris, cea mai inspirata alegere pentru vacanta

In aceasta vara, diamantele stralucitoare se combina cu sandalele si sandalette-le, un trend de lux care va face femeile sa se simta de milioane.

comunicat de presa:

Cu adevarat seducatoare! Daca ar fi existat o pereche de sandale ca acestea in Gradina Paradisului, modelul Tamaris ar fi fost foarte ispititor! Un lucru este sigur: fanii sandalelor vor fi in extaz! Flora si fauna sunt inspiratia pentru designurile moderne, inspiratia fiind culorile florilor din poieni, gradinile japoneze si biodiversitatea din Amazon. Culorile puternice, atragatoare si jucause – acest stil inspirat de tropice ne-a innebunit si ne seduce catre o viata petrecuta pe un pat de trandafiri. Mille fleurs pastelate, imprimeuri albastre si albe sau modele tropicale – noile materiale isi spun cuvantul in acest sezon intr-o gama variata de forme si imprimeuri.

In aceasta vara, diamantele stralucitoare se combina cu sandalele si sandalette-le, un trend de lux care va face femeile sa se simta de milioane. Pietrele colorate si accesoriile stralucitoare ofera distinctie oricarei tinute, aceste detalii punand in valoare sandalele, in special zona baretelor. Cand vine vorba de culori, opulenta este incadrata de culorile pale, pamantii, velurul si materialele moi si texturile imprimate. Un look sofisticat este garantat de efectul vizual de diamant sau aramiu care se potriveste pantofului.

Citește și:

Modelele precum sandalele de croaziera sau espadrilele innoite pentru acest sezon cu talpi duble individualizeaza intreaga tinuta si devin punctul forte al intregului look. Contrastul dintre imprimeurile florale si cele marine arata noile imbinari prietenesti oferite de Tamaris. De la nabuc la velur de la texturile pretioase la noile tehnici de procesare a materialelor, incaltamintea pentru vacanta utilizeaza o gama larga de material.

Incaltamintea sezonului cald merge din ce in ce mai mult pe nabuc. Materialul este decupat si prezinta puncte de aerisire cum ar fi gauri, macramé si perforatii, in toata colectia, fiind unul din tredurile verii. O abordare indrazneata vine din folosirea imprimeurilor printate. Modele naturale si printurile formeaza o surpriza vizuala. Lejeritatea devine din ce in ce mai importanta. In modelele din colectia de vara, materialele tehnice sunt folosite mult mai mult. Mesh-ul, knittingul si materialele elastice ofera sandalelor un look inovator.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.