Setari Cookie-uri

Divertiland, primul parc de distractii din Romania cu aplicatie mobila

Legatura directa cu clientul si dezvoltarea unor oferte personalizate, printre prioritatile primului sezon

comunicat de presa:

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, lanseaza propria aplicatie de mobil, care ofera utilizatorilor acces la ofertele verii, serviciile oferite si evenimentele speciale care au loc in cadrul parcului acvatic. Lansarea aplicatiei, disponibila atat pentru terminalele cu sisteme de operare Apple, dar si Android, se incadreaza in strategia de dezvoltare a Divertiland si de comunicare directa cu clientii, in orice moment.

Aplicatia Divertiland ii aduce pe clienti mai aproape de cea mai tare destinatie a verii si ii tine in permanenta la curent cu noutatile pregatite special pentru ei. Una dintre cele mai importante sectiuni este cea unde clientii pot urmari starea vremii din Divertiland, pentru a-si putea planifica in amanunt ziua de distractie. De asemenea, aplicatia permite utilizatorilor de telefonie mobila sa isi cumpere biletul intr-un mod rapid, sa vizualizeze si beneficieze de oferte speciale si chiar sa intre in legatura cu un consultant de evenimente.

Citește și:

Divertiland este primul brand in industrie care urmeaza tendintele de cumparaturi din mediul online romanesc si aduce consumatorilor o modalitate mai rapida si eficienta de achizitie si comunicare, indiferent unde s-ar afla. Studiile Divertiland arata ca peste 50% dintre vizitatorii site-ului utilizeaza un dispozitiv mobil, in vreme ce achizitiile online de bilete reprezinta un segment care a depasit deja 100% crestere in sezonul 2015 comparativ cu 2014. De asemenea, in randul clientilor nostri online, utilizatorii de sisteme Android reprezinta 60% din totalul vizitelor”, a declarat Adonis Lourezos, Manager in cadrul Divertiland.

Aplicatia Divertiland este pusa la dispozitie in mod gratuit clientilor prin intermediul Apple Store aici si Google Play aici.

Divertiland aduce pe piata o oferta completa de petrecere a timpului liber, prin cele 22 de tobogane inedite pentru toate varstele, singura piscina cu valuri si unica plaja cu nisip din Bucuresti, zona speciala pentru copii, cu piscina incalzita, structura de tip Bungee Dome si multe alte atractii, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Citește și:

Si in acest sezon, transportul public spre Divertiland va fi asigurat prin intermediul trenurilor CFR, care asigura legatura cu Gara de Nord si Gara Basarab, sau cu autobuzul 236, cu plecare de la statia de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispozitia vizitatorilor in mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Pacii (zona Turbohale), Divertiland si retur.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.