Setari Cookie-uri

Relaxare de vara intr-un dining senzational

Spatiul zugravit in nuante de violet, roz pal, lila sau mov, in combinatie cu piese de mobilier de culori deschise, aduc frumusetea verii in locuinta.

comunicat de presa:

Ne relaxam, visam... a venit vara si cautam locuri racoroase in care sa ne simtim bine. Un dining de vara? Nimic mai simplu: fierul forjat, mobilierul alb, decoratiunile in tonuri estivale sunt ideale pentru o dupa-amiaza frumoasa de weekend alaturi de cei dragi. La kika gasiti dininguri rafinate, romantice si delicate, indiferent daca preferati stilul modern, vintage sau cottage.

Spatiul zugravit in nuante de violet, roz pal, lila sau mov, in combinatie cu piese de mobilier de culori deschise, aduc frumusetea verii in locuinta.

Diningul modern

Un dining modern se caracterizeaza prin mobilier minimalist cu forme simple si drepte, culori indraznete si combinatii care stimuleaza pofta de mancare. O masa alba, cu blat din sticla, scaune acoperite cu piele ecologica - vor fi piesele de atractie din camera de dining. Nu uitati, intr-un dining modern trebuie evidentiate ferestrele, de aceea este recomandat sa folositi draperii fine. Astfel, lumina naturala va “mangaia” cald intreg spatiul dining room-ului.

Citește și:

Decor vintage

O alegere foarte buna este si mobilierul din lemn, pastrat fie in culoarea sa natur, fie in nuante vintage de alb. Acesta confera incaperii in care este asezat un aer prietenesc.

Pastrati podeaua cat mai putin acoperita, asezati doar un covoras mic in nuante nisipii. Pernele decorative, dulapul cu rafturi deschise, vor scoate din anonimat spatiul. Asezati o lampa supradimensionata intr-un colt, seara va crea o atmosfera speciala.

De inspiratie mediteraneana, mobilierul bleu va aduce frumusetea si calmul cerului albastru in locuinta voastra. Decorati peretii cu rame cu fotografii din vacante minunate, scoici, decoratiuni in stil marin, diningul va aminti de o casa la malul marii.

Un dining de inspiratie rustica

Natura, culorile acesteia, inspira stilul cottage. Lemnul este punctul de atractie, fie ca este pastrat cat mai putin prelucrat, fie ca are accente vintage. Nuantele naturii, de la ocru la caramiziu sau maro pana la tonuri deschise de verde si albastru formeaza paleta cromatica specifica stilului cottage.

Citește și:

In plus, albul, bejul, cremul sunt si ele apreciate, mai ales daca se imbina creativ cu nuante mai puternice. Ratanul, fierul forjat sunt alte materiale folosite frecvent in locuinta in stil cottage – rustic.

Accesorizati cu surse de iluminat moderne, clasice sau de inspiratie vintage. Aduceti gradina in locuinta voastra, folosind aranajamente florale si plante decorative. Tablourile, decoratiunile din bronz sau fier forjat, accesoriile din ceramica si portelan sunt caracteristice acestui design aparte.

Mixati culori, piese de mobilier, pentru un design senzational!

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.