Setari Cookie-uri

Istorie cu parfum la Pelisor! Cea mai mare expozitie de sticle de parfum din Romania

Muzeul Parfumului impreuna cu Casa Regala a Romaniei organizeaza expozitia "Istorie cu parfum" pentru a marca 140 de ani de la nasterea Reginei Maria.

Comunicat de presa

Cu totii iubim parfumurile, dar prea putini dintre noi le cunoastem si povestile. Iata de ce Beautik Haute Parfumerie si-a dorit sa prezinte publicului ce inseamna istoria parfumurilor si a creat in Romania un muzeu dedicat acestora. Proiectul Muzeul Parfumului este o initiativa culturala unica, privata, nascuta din pasiunea pentru parfumuri si din dorinta de a evidentia impactul emotional pe care acestea il au.

Muzeul parfumului aduna o colectie impresionanta de peste 3000 de sticle printre care parfumul preferat al Reginei Maria creat de Houbigant, sticle din cristal Baccarat vechi de aproape un secol, parfumuri romanesti sau editii limitate ale celor mai iubite si mai apreciate esente.

Muzeul Parfumului impreuna cu Casa Regala a Romaniei organizeaza expozitia "Istorie cu parfum" pentru a marca 140 de ani de la nasterea Reginei Maria.

Citește și:

In perioada 1 iulie - 15 septembrie decorul regal al Castelului Pelisor va fi completat de parfumurile care ani de-a randul au incantat minunatele doamne ale culturii, politicii si vietii mondene de pretutindeni si au sedus generatii de domni.

Colectiile permanente ale Muzeului Parfumului pot fi vizitate la Beautik Haute Parfumerie, din str. Av Radu Beller nr 9, Bucuresti.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.