Setari Cookie-uri

Dezvaluie frumusetea parului vopsit cu produsele SATINIQUE Color Repair de la Amway

Vara aceasta, bucura-te de un par sanatos si stralucitor cu SATINIQUE Color Repair de la Amway.

comunicat de presa

Intretinerea parului pe timp de vara a reprezentat intotdeauna o provocare pentru cele mai multe dintre noi. Stim deja ca soarele afecteaza pielea in lipsa unei protectii adecvate. Tot asa, parul poate suferi ca urmare a expunerii indelungate la soare, devenind decolorat si uscat. De asemenea, parul vopsit necesita o ingrijire deosebita pe timp de vara, cand are nevoie de un plus de protectie.

Daca petreci mult timp in aer liber vara aceasta, trebuie sa te asiguri ca parul tau este bine hidratat si intretinut. De aceea, Amway recomanda colectia revolutionara SATINIQUE™, destinata ingrijirii si stilizarii parului. Gama SATINIQUE™ se bazeaza pe tehnologia exclusiva ENERJUVE™ si este rezultatul unei combinatii unice de ingrediente naturale. Plantele si nutrientii atent selectionati, ce se regasesc in formulele acestor produse, regenereaza si revitalizeaza firul de par.

Citește și:

Incearca produsele marca SATINIQUE™ Color Repair si, in scurt timp, parul tau vopsit va arata mai frumos si mai sanatos. Ingrijirea parului colorat nu a fost niciodata mai simpla.

Inovatia produselor pentru par vopsit


Pe timp de vara, expunerea excesiva la soare poate afecta parul vopsit, deteriorandu-l. Formula SATINIQUE™ Color Repair ajuta la repararea si hidratarea parului uscat, conferindu-i un aspect plin de vitalitate. Folosirea samponului SATINIQUE™ Color Repair si a balsamului din aceeasi gama ajuta la intarirea firului de par, de pana la noua ori , si mentine culoarea parului vopsit pana la 45 de spalari. Combinatia de extracte de rodie si seminte de struguri, care stau la baza formulei din cele doua produse, contribuie la fortifierea firului de par si la repararea cuticulelor, hidratand parul in profunzime.

Citește și:

Masca revitalizanta pentru zile de vara insorite


Stiai ca o baie in apa marii solicita parul, lasandu-l uscat si deshidratat? In combinatie cu soarele arzator, apa sarata poate afecta firul de par. Asadar, fa un obicei din a-ti hidrata parul cu tratamente de ingrijire si protectie. Masca revitalizanta SATINIQUE™ actioneaza impreuna cu Samponul si Balsamul pentru par vopsit, SATINIQUE™ Color Repair, pentru a reface varfurile deteriorate. Acest produs ajuta la protejarea parului vopsit impotriva factorilor nocivi de mediu, facandu-l mai rezistent si catifelat.

O culoare intensa pentru o vara perfecta


Spray-ul cu dubla protectie de la SATINIQUE actioneaza impotriva efectelor daunatoare ale razelor UV si impotriva deteriorarii termice cauzate de procesele de coafare la cald. Folosirea regulata a acestui spray ajuta la revitalizarea parului tern si creeaza un scut protector in fata agresiunii factorilor de mediu. Cu spray-ul SATINIQUE™ cu dubla protectie, parul tau isi va pastra stralucirea si intensitatea culorii.

Citește și:

In Romania, produsele de ingrijire a parului SATINIQUE™ sunt comercializate exclusiv prin reteaua de Intreprinzatori Privati Amway. Pentru mai multe informatii sau pentru a putea localiza un Intreprinzator Privat Amway, viziteaza website-ul www.amway.ro. Mai multe detalii despre produsele SATINIQUE aici

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.