Setari Cookie-uri

Intimates by Postolatieva, rafinament si senzualitate

Silvia Postolatiev, blogger de referinta in industria locala de fashion si, in acelasi timp, o persoana pasionata de arte vizuale, a luat decizia de a lansa propria colectie de lenjerie intima - Intimates.

comunicat de presa

Colectia Intimates a luat nastere din pasiunea pentru lengerie in general! Intotdeauna mi-am dorit piese de lenjerie care sa fie cat mai comode, dar sa aiba si un aer seducator si sa se potriveasca la orice tinuta. Asa ca am decis ca pot crea singura modele care mi se potrivesc si care ar face fericita orice femeie in cautare de ceva inedit ”, spune Silvia Postolatiev.

Povestea Intimates a inceput in 2014 cand Silvia a pus bazele unui atelier si a creat cateva modele de bustiere din dantela fina si cu finisaje luxury, precum catifeaua. In decembrie 2014, Silvia a lansat prima ei colectie.

Intimates 2014 a avut un real succes mai ales in randul cititoarelor blogului www.postolatieva.com, dar si in randul publicului din social media. In plus, dincolo de un numar mare de comenzi, Silvia a primit un feedback pozitiv legat de designul modelelor si mai ales de comoditatea cu care pot fi purtate.

Citește și:

Astfel, in februarie 2015, Silvia a lansat Intimates 2015 cu 5 modele de sutiene, bustiere si cateva piese de loungewear.


Toate piesele colectiei Intimates by Silvia Postolatiev sunt create din materiale de calitate, in serie limitata. Silvia a ales materiale usoare, elastice, confortabile si placute pielii. Detaliile de catifea si accesoriile aurii sunt si ele imporante deoarece aduc pieselor un aer seducator. In plus, fiecare piesa, este creata special pentru o femeie cu spirit tanar, care nu se teme sa insipire seductie si mister.

Dincolo de colectia Intimates, Silvia a dus pasiunea pentru design vestimantar mai departe prin lansarea colectiilor de rochii “Body Icon” si “Magnolia”.

*Preturile pieselor de lenjerie variaza intre 100 - 300 lei.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.