Setari Cookie-uri

Brutariile Paul lanseaza campania de vara "Festivalul Fructelor"

Toata gama de fructe va fi disponibila in produsele Tartelettes, Tartes si Charlottes.

Comunicat de presa

Brutariile Paul relanseaza Festivalul Fructelor, campania care aduce clientilor, pe timpul verii, o gama extinsa de tarte delicioase cu fructe si alte produse racoritoare in editie speciala. In acest sezon estival, Paul a introdus in meniu sortimentele de tarte cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeura si bezele, care se adauga sortimentelor clasice de tarte cu capsuni si zmeura. Toata gama de fructe va fi disponibila in produsele Tartelettes, Tartes si Charlottes.

"Pe timp de vara, este recomandat sa consumam cat mai multe fructe, pentru un surplus de vitamine si energie. Asa cum ne-am obisnuit clientii, la Paul punem in valoare fructele in cele mai savuroase tarte, pentru un adevarat "estival" al deserturilor racoritoare. In gama extinsa de tarte cu fructe acestia vor putea incerca numeroase combinatii noi, care speram sa le tina companie in zilele toride", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Citește și:

Clientii care achizitioneaza doua Tartelettes cu fructe primesc una gratis, astfel incat iesirile in oras cu mai multi prieteni sau colegi devin mai placute si relaxante. Gama de Tartelettes, Tartes si Charlottes cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeura si bezele va fi disponibila in toate brutariile Paul pana la mijlocul lunii septembrie.

Tot pentru sezonul estival, brutarille Paul au introdus in meniu si gama de bauturi reci pentru zile calde "Boissons froides pour journées chaudes". Aceasta include sortimentele de bauturi pe baza de cafea (cu aromele mojito, alune, vanilie si caramel), bauturi pe baza de ceai verde cu menta (cu aromele mojito, fructul pasiunii, mar verde si zmeura) si bauturi pe baza de macarons (arome: zmeura, fistic, vanilie si ciocolata). Aceasta gama este disponibila in toate brutariile, nu si in locatiile de tip chariot, pana la sfarsitul lunii septembrie 2015.

Citește și:

Seria noutatilor de la Paul continua cu serviciul de catering recent lansat care permite fanilor sa comande platouri cu gustari delicioase, usoare si variate. Mai multe informatii despre produsele disponibile pentru comenzi se gasesc pe pagina de Facebook, pe TAB-ul special creat pentru catering.
Mai multe informatii despre produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.