Setari Cookie-uri

Propunerile Ivatherm pentru aceasta vara

Aceste produse ar putea face diferenta pentru o piele sanatoasa si tonica si un program de ingrijire perfect adaptat sezonului urmator, toamna.

AQUAFIL RICH (borcan, 50 ml)

Pornind de la descoperirea revolutionara a aquaporinelor, recompensata cu Premiul Nobel in 2003, conceptul hidratarii din profunzime a pielii se afla la baza formularii gamei Ivatherm AQUAFIL. Indicata pentru pielea sensibila si deshidratata, gama AQUAFIL contine un ingredient inovator, Aquaphyline®, cu efect de hidratare intensa. Pielea devine ferma si elastica, avand un aspect neted si luminos.

AQUAFIL RICH este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate si uscate. Cu o textura bogata si onctuoasa, ea contine, pe langa Aquaphyline®, ingredienti activi hidratanti si antioxidanti cum sunt untul de Karite, uleiul de Jojoba, precum si ingredienti cu actiune anti-inflamatorie: alfabisabololul si apa termala Herculane.

Fara parabeni, cu un parfum hipoalergenic, gama AQUAFIL este special conceputa pentru a nu produce iritatii. Pielea devine ferma si elastica, avand un aspect neted si luminos.

Citește și:

Pret recomandat: 76 lei

IVAPUR Lotiune Micelara pentru piele mixta sau grasa (flacon, 250 ml)

Curata delicat si indeparteaza machiajul, eliminand impuritatile si excesul de sebum, fara sa usuce pielea. Are efect calmant, antiiritant, conferind pielii senzatia de prospetime. Este un produs non-comedogen, fara parabeni, sapunuri si fara alcool. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic, dar si lotiunea tonica. Curata chiar si machiajul rezistent la apa. Se utilizeaza o data sau de doua ori pe zi, dimineata si/sau seara. Nu necesita clatire.

IVAPUR Lotiune Micelara pentru piele mixta sau grasa contine, pe langa apa termala Herculane cu efect calmant si antiiritant asupra pielii sensibile, Alfabisabolol, un compus natural, cu puternice proprietati antiinflamatorii si antibacteriene, Alantoina si Gluconatul de Zinc.

Citește și:

Alantoina are rol cicatrizant si antiseptic, calmant si hidratant. Este un factor de regenerare si revitalizare a pielii, accelereaza vindecarea si protejeaza pielea de factorii iritanti. Gluconatul de Zinc are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene.

Pret recomandat: 53 lei

IVAPUR gel exfoliant (tub, 100 ml)

Acumularile de sebum, celulele moarte si impuritatile provenite din mediul extern obstrueaza porii si produc comedoane. Exfolierea delicata a straturilor de celule moarte, fara a produce iritatii sau sensibilizarea pielii, pregateste tenul pentru aplicarea eficienta a cremei de ingrijire, previne inflamatiile si confera tenului un aspect luminos si uniform. IVAPUR, gelul exfoliant pentru piele sensibila, grasa sau mixta, ofera o exfoliere delicata si curata in profunzime, indepartand impuritatile si celulele moarte.

Citește și:

Actiunea keratoregulatoare a ingredientelor sale speciale favorizeaza reinnoirea celulara, cu refacerea texturii pielii. Contine microparticule exfoliante, acid glicolic, Zincidone® si apa termala Herculane. Se aplica de 1-2 ori pe saptamana, lasa pielea neteda, curata si sanatoasa.

Pret recomandat: 43 lei

MULTI-PERFORMANCE Crema hidratanta pentru corp (tub 200 ml)

Este o crema emolienta care hidrateaza, hraneste si calmeaza durabil pielea sensibila si deshidratata. Combinatia complexa de hidroxiceramide, acid hialuronic si acizi grasi, determina efectul regenerator, filmogen, reparator si asigura aportul de vitamine. Continutul important in hidroxiceramide al cremei ajuta la o limitare a descuamarii accelerate a pielii.

MULTI-PERFORMANCE Crema Hidratanta pentru Corp, cu textura sa emolienta si non-grasa, restabileste imediat confortul si ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii. Cu un parfum placut, discret si textura lejera, se aplica usor, se absoarbe rapid in piele, lasand-o catifelata si elastica. Contine unt de Karité extras din nucile arborelui de Karité (Shea), bogat in fitosteroli si vitamine esentiale (A, E, C), are puternice proprietati antiinflamatorii, restructurante si hidratante. In compozitia cremei se gaseste si uleiul de migdale dulci care actioneaza sinergic cu untul de Karité completand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru corp.

Citește și:

Pret recomandat: 57 lei

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.